Home » Maak je eigen armbandje met Veritas en Atelier Jean

Maak je eigen armbandje met Veritas en Atelier Jean

Maak je eigen armbandje met Veritas en Atelier Jean

Maak je eigen armbandjes met Veritas en Atelier Jean

’t Is zomer. Allé officieel toch, maar de regen gooit soms wel wat roet in het eten. On a positive note, wanneer het regent is het wel een ideaal moment om eens een DIY te doen. Gisteren spotte ik een samenwerking tussen Atelier Jean (grote fan hier) en Veritas en ja, wie liep er stante pede naar de Veritas om kraaltjes, parels en toebehoren te gaan kopen ? Your one and only Hello Boontje 😉

Atelier who ?

Veritas moet ik je niet meer voorstellen. Maar wie is Atelier Jean ? Wel, Atelier Jean is een zalig juwelenmerk waar ik helemaal fan van ben. Bij de collectie van Atelier Jean denk ik aan zoetwaterparels, kleur, edgy bedeltjes, eigentijds en genderneutraal. En! Alles wordt met de hand gemaakt en kan gepersonaliseerd worden in samenspraak met de oprichtster van Atelier Jean (en dat doet ze helemaal alleen – mega-zot).

Ik ontdekte dit merk via Instagram en haar kettingen stonden direct hoog op mijn wishlist. Regelmatig maakte ik screenshots van haar nieuwe ontwerpen en toen Moederdag eraan kwam, heb ik heel subtiel (niet echt ze) dat onder de husband zijn neus geschoven met de boodschap dat dat wel een heel mooi Moederdag cadeau zou zijn. Nope, ik heb geen verrassingen meer nodig hehe.

Veritas x Atelier Jean

Atelier Jean sloeg de handen in elkaar met Veritas en nu kan je je eigen juweeltjes leren maken met tips en tricks van Atelier Jean. Zij maakte 7 modellen ter inspiratie, die je helemaal zelf kan creëren. Alles staat makkelijk uitgelegd inclusief de benodigdheden die je nodig hebt.

Toen ik deze samenwerking zag, kreeg ik instant visioenen van mezelf en de dochter, samen gezellig juweeltjes aan het maken tijdens een druilerige vakantiedag. Ik vloog dan ook naar de Veritas om alles in te slaan.

DIY armbandje

Ik startte sober en kocht alles om een armbandje te maken. De dochter werd afgeleid door een hip lila digitaal uurwerk in de winkel en vergat onmiddellijk mijn voorstel om samen juwelen te maken (iets met #expectationsvsreality). Uiteindelijk koos ze toch een setje parelmoerkleurige parels in regenboogkleurtjes (die ik stiekem ga inpalmen, ma nie zeggen eh).

Deze ochtend was zo een typische zondagochtend waar niks moet, alles mag en voila, het perfecte moment om te starten. Ik ben een DIY-armbandjes dummy dus ik was benieuwd hoe het zou gaan. Wel op een klein uurtje met Netflix op de achtergrond was mijn eerste armbandje een feit. Het ging vlot en de uitleg is kort en duidelijk. Tip : lees wel even de tips onderaan de beschrijving. Die had ik niet onmiddellijk gespot en die weet je best al voor je er aan begint.

Ga ik da nog doen ?

Ba ja gij. Ik zie me af en toe wel eens iets maken. Maarrrr… ik ben wel een stresskip en echt veel zitten prutsen met die dingen is niet altijd evident voor mij 🙂 Maar de regenboogkleurige parels van de dochter zijn te mooi om te laten liggen dus hiermee ik zou graag nog een ketting willen maken.

Wil je zelf aan de slag gaan ? Alle info vind je via deze link.

LEES OOK : Lola Liza x An Lemmens collab

2 Comments

  1. 09/07/2021 / 10:25

    Supertof! Mij spreekt dat ook altijd aan maar ik begin daar nooit aan. Nog zoveel hobby’s die ik wil doen, haha :p Ik kende Atelier Jean niet maar dat is inderdaad een zalig merk precies!

    • 28/08/2021 / 13:50

      Ja! Ik ook ze. Ondertussen is de vakantie gedaan en is bij eentje gebleven helaas. 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?