Home » TIJD VOOR KERSTCADEAUTJES

TIJD VOOR KERSTCADEAUTJES

Het is tijd voor kerstcadeautjes ! Kerst komt nu toch wel heel dicht bij. Opeens poef (!) is het daar de Kerstsfeer en alles wat er bij hoort. Gisteren hebben we de boom binnen gezet en de kindjes hebben alles versierd. Overal zijn nu lichtjes in huis en ja, de husband is ook al hapjes gaan inslaan in de winkel om de kerstgekte voor te zijn.

Kerst betekent natuurlijk ook cadeautjestijd ! Ik vind het ieder jaar super gezellig om persoonlijke cadeautjes te zoeken. Benieuwd wat ik vond ? Hieronder vind je mijn gepersonaliseerde kerstpakjes.

Kerstcadeautjes : mijn inspiratie

Wat koop je voor iemand die al alles heeft ? Die vraag plopt al snel in het hoofd wanneer je een cadeautje zoekt voor de grootouders. Er is één ding dat altijd scoort bij de oma’s en opa’s en dat zijn… foto’s van de kleinkinderen. Een cadeautje gepimpt met de foto’s van je cutie pies is ALTIJD prijs 🙂

Koekjestrommel

Bij Smartphoto vond ik toffe koekjesdozen waar je een foto kan op laten printen. Lekker old skool want het doet me denken aan die mooie dozen van vroeger met het koningspaar op. Zo een blikken doos kan je nu gewoon lekker pimpen met je kinderen op, je hondjes, jezelf,… met wie je maar wilt.

Ik liet er een foto van de kinderen op printen en koos voor een foto van de fotoshoot die we in oktober lieten doen. Een mooie herinnering en tof om te geven aan de grootouders. Nu zien ze iedere keer de kindjes wanneer ze een koekje eten bij hun tas thee of koffie.

De dozen kan je trouwens laten opvullen via Smartphoto met speculoosjes van Lotus, maar ik koos enkel voor de dozen. We plannen hier een dagje bakken. Zo kunnen we de koekjesdozen opvullen met zelfgebakken koekjes en binnenin extra mooi maken met een kerstig papiertje en een klein briefje erbij.

Foto’s op een houdertjes

Zoek je nog een Kerstcadeautje voor de meter of peter van je kindjes ? Dan heb ik misschien wel een leuk idee voor je. Traditioneel geven we aan de meter en de peter een foto van hun metekindje of petekindje en dit jaar ging ik daar terug voor. Deze keer geprint op mooi dik papier en met een houten houdertje.

Je kan er dan bv. achteraan een leuk nieuwjaarsgedichtje op plakken of vooraan een klein lief zinnetje op laten printen. Of je kan een extra koekjes bakken en de foto samen cadeau doen met een zakje koekjes. Allemaal leuke ideeën om creatief mee te zijn voor Kerst.

De foto’s met houten houdertje komen in een setje van 12 dus je kan extra foto’s voor jezelf afdrukken of voor iedere meter of peter een foto-set van bv. 3 foto’s cadeau doen.

Kerstkaartjes

Kerst betekent natuurlijk ook kerstkaartjes versturen. Zoals ieder jaar kies ik voor een mooie fotokaart. En ik deed eens zot dit jaar 😉 want ik koos voor afgeronde hoekjes. Je betaalt er iets meer voor maar ik vond het bij ons kaartje van dit jaar zo mooi staan, dat ik er voor ging 🙂 Noem het dat klein beetje extra.

Ben jij al aan je Kerstinkopen begonnen ?

LEES OOK : COMFORTABELE OUTFITS TIJDENS LOCKDOWN

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?