Home » MAKE-UP REVIEW : LES COULEURS DE NOIR

MAKE-UP REVIEW : LES COULEURS DE NOIR

MAKE-UP REVIEW : LES COULEURS DE NOIR

Processed with VSCO with s2 preset

Soms kan het best wel grappig gaan. Een tijdje terug stond ik aan te schuiven bij de apotheek en wat doe je dan ? Even rondkijken natuurlijk. Ik werd aangetrokken door de display van Les Couleurs De Noir. Make-up voor de gevoelige huid of voor wie allergisch is aan bepaalde stoffen. Ik nam me voor om het even verder te bekijken thuis en een paar weken erna kwam ik heel toevallig met girlboss Gaëlle (oprichtster van Les Couleurs De Noir) in contact en kreeg ik de kans om deze producten te testen.

Dat wou ik wel graag doen. Ik heb namelijk zelf een gevoelige huid met neiging tot couperose. Bepaalde producten geven vlug irritatie met puistjes of rode vlekjes tot gevolg. Allergisch ben ik niet. Ik kreeg de kans om de CC cream, de mascara, een oogpotlood en een lipgloss te testen.

Eerste indruk ? De verpakking is classy. De zwarte, glanzende doosjes en zwarte flesjes ogen heel mooi en klassevol. Altijd leuk toch, zo een mooi flesje of potje om naar te grijpen ?

Maar natuurlijk heb ik ze ook getest. Mijn review lees je hieronder.

CC Cream tint 01

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

De CC cream is heel zacht en smeert heel mooi uit. Hij geeft een mooie egale teint. Volledig dekkend is hij niet. Kleine rode puntjes moet ik verder wegwerken met een corrigerende stick. Maar dit heb ik het liefst, namelijk een crème die je tint oplicht en je een fris gezicht geeft en niet zwaar op je gezicht ligt.

Full Gloss Lip Maximizer tint 01

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Persoonlijk gebruik ik zelf meer en meer lipstick. Glossjes nog af en toe. Het borsteltje van de gloss vind ik heel praktisch. Het is plat en daardoor is de gloss heel makkelijk aan te brengen. De gloss is niet plakkerig en dat is echt een plus. Een sticky gloss is voor mij echt een no no. Hij geeft een mooi licht roze glans en is heel fris als je hem aanbrengt door het maximizer effect. Het maximizer effect geeft je lippen lichtjes wat meer volume.

F-Oxy Mascara zwart

Processed with VSCO with s2 preset

Ik hou van de klassieke borsteltjes bij mascara en dat heeft deze. Het borsteltje neemt veel mascara op en de mascara is makkelijk aan te brengen. Hij geeft geen klontertjes. Mijn wimpers blijven mooi gescheiden, krijgen meer volume en worden verlengd. Het valse wimper-effect krijg je hier niet. Je krijgt een mooie natuurlijke look.

Stylo Yeux WR Zwart

Processed with VSCO with s2 preset

Bij het opendoen van het potloodje was ik zo onder de indruk. Wat een fijne punt. Er is een slijpertje geïntegreerd in de achterkant en een gommetje om een zachtere look te creëren. I like it. De kleur is intens en de structuur is creamy. Echt top. Dit potlood kan je zowel voor een look overdag of s’avonds gebruiken. Je kan een fijn lijntje trekken of met het gommetje voor een meer smokey eye effect gaan.

Voor en na

20171107_102154

Mijn allereerste make-up review kan natuurlijk niet zonder een voor en na 🙂 Meet my dorky morning face zonder make-up en een na-foto met een meer opgefrist gezicht 🙂 Hier heb ik enkel de producten van Les Colours De Noir gebruikt. Voor het aanbrengen van mijn mascara gebruikte ik een wimperkruller voor een meer open blik.

Mijn conclusie ?

De producten van Les Couleurs De Noir zijn super fijn in gebruik. Zacht voor de huid en blijven lekker lang zitten. De prijzen zitten goed en zijn erg betaalbaar. De prijs van de producten hierboven vernoemd liggen tussen 14 en 22 euro. En het merk is Belgisch. Daar mogen we best trots op zijn.

Wil je zelf aan de slag gaan ? Je vindt Les Couleurs De Noir bij de apotheek of online.

 

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

 

4 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?