Home » UNBOXING : ELLE MILLA

UNBOXING : ELLE MILLA

UNBOXING : ELLE MILLA

Kennen jullie de webshop Elle Milla al ? Deze shop is all about cosy knits in mooie zachte kleuren. Je vindt er vrouwelijke, trendy spullen met een stoer kantje. Ik volg deze shop al een tijdje op Facebook en had eigenlijk nooit echt iets besteld. Tot nu dus.

Elle Milla volg ik ook op Instagram. Altijd handig om nieuwe items te spotten of kortingsacties. En zo was ik helemaal weg van een bepaalde pull die gedeeld werd op de Elle Milla account : een mêlee grijze mohair pull met pareltjes. Die vond ik gewoon zalig.

Ok, bij zo een items wacht ik meestal een dagje om zeker te zijn dat het niet weer zo een of andere bevlieging van me is, maar hij bleef rondspoken dus dan is er maar 1 ding te doen : bestellen die handel.

Hij was even niet in stock en ik contacteerde de eigenares Sarah die me fijn alle info doorgaf die ik nodig had. Leuke extraatje, die vrijdag startte de mid season sale en kon mijn favoriete items kopen met korting. Altijd goed meegenomen toch ? 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Op vrijdag bestelde ik mijn spullen en op maandag werd alles netjes afgeleverd. Ik vind het best altijd leuk om te zien hoe bepaalde webshops, die toch een meer persoonlijke aanpak hebben dan de grote ketens, items verzenden naar hun klanten. Elle Milla doet het met flair, een zwart/witte verpakking, een persoonlijk briefje, schattige hartjes in de verpakking, mooi alles opgevouwen. Je voelt de liefde voor de producten en dat alles mooi met zorg verstuurd en afgehandeld wordt. Ook de communicatie. Zowel mijn productspecifieke vragen over de productsamenstelling, als mijn vraag of een bepaald artikel nog binnen kwam, werden snel beantwoord en dat vind ik superfijn.

Ohh en nu natuurlijk the big reveal van de artikelen die ik besteld heb 😉

Processed with VSCO with a6 preset

Ik bestelde de pull met pareltjes of course. Super blij met de kwaliteit : mooi breiwerk, heel zacht, mooie parels. Hij was wel iets korter dan ik gedacht had maar daar kan ik mee leven. Heel happy 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Een gilet of bernadette in een donkere kaki kleur. Mooie kleur en lekker handig om over een bloesje te slaan deze herfst.

Processed with VSCO with a6 preset

Een zwarte, lange jurk met kant aan de neklijn. In de zomer draag ik graag lange jurken. Ze dragen in de winter, is best nieuw voor me, maar deze is zo mooi en kan ik ook makkelijk in het tussenseizoen doordragen dus sold.

Mijn conclusie ? Elle Milla is een webshop die het persoonlijk aanpakt en dat apprecieer ik heel hard. De kledij is mooi en kwalitatief. Voor mij eentje om verder in de gaten te houden.

Pssshhhttt en de mid season sale is still on… Indien je zelf je favoriete items wilt bestellen 😉

Have fun shopping <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

6 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   10/02/2019 / 10:27

   Dank je

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?