Home » H&M X ERDEM

H&M X ERDEM

H&M X ERDEM

Ondertussen is het een vaste waarde geworden, de jaarlijkse samenwerking van H&M met een bekende ontwerper. Dit jaar sloegen ze de handen in elkaar met Erdem. Persoonlijk ben ik altijd benieuwd hoe die collectie er dan zal uitzien en de beelden zijn eindelijk gelanceerd. Tijd om dus even mijn favorieten te delen met jullie.

De collectie kan ik omschrijven als dramatisch, bloemenprints, donkere kleuren en zwaardere stoffen gecombineerd met zijde en kant. Samen gedragen is het lekker over de top. Apart gecombineerd worden het statement pieces die perfect in het modebeeld passen. Bloemenprints en kant zijn hot deze winter 😉

Benieuwd met welke stuks je mij naar het pashokje zal zien hollen (dat wordt een virtueel pashokje BTW) ? Hieronder vind je ze.

Knipsel

Talking about a statement skirt. Dit is er eentje. Super elegant en tijdloos.

jurk

Een ideaal winters jurkje. Long sleeves, vloeiende stof, een fijne print. Kan best voor een feestje met een fijne panty en hak. Maar ook op kantoor zou ik deze dragen met een blazertje erover.

handtas

Ik hou gewoon van handtassen. De stijl is very ladylike. Zou perfect in de serie Mad Men passen. De strassjes trokken me over de streep 🙂

hemdbroek

De PJ look. Ik ben geen voorstander van de volledige matching PJ-look. Dat is iets te veel van het goeie voor mij. Iets te verwarrend voor de buitenwereld (wacht euh, heeft ze ? euh nee toch ? 😉 ) Maar apart gedragen zijn het gewoon mooie stukken. De zijde blouse op een mooie zwarte kostumbroek… De PJ-broek gecombineerd met een mooie fijne blouse in effen kleur… Die looks daar teken ik voor.

shoes

Zalig toch ? Veterschoentjes met die mooie fijne bloemenprint. Gewoon hebben die handel 🙂

bontje

Ik ben gek tegenwoordig van fake-fur coats en dan nog liefst in leopard print. Ik vind ze zoooo mooi. Maar ze staan me niet. Zo iets als, mijn hoofd lijkt te klein voor het gigantische lichaam dat ik dan krijg met zo een jas ? Maar iedere keer als ik eentje zie, roept mijn brein “Passen die handel !”. En jawel het gebeurt hier opnieuw bij het zien van dit prachtexemplaar… Zou het nu lukken ? 🙂

Heb jij je oog al laten vallen op enkele stuks van de collectie ? Het verleden toont dat je meestal snel moet zijn wegens heeel vlug uitverkocht en belachelijk hoge prijzen daarna op Ebay en andere tweedehandssites. Benieuwd of het terug zo storm zal lopen.

De collectie ligt vanaf 2 november in de winkels en kan je alvast hier checken. En bekijk ook eens de kortfilm van Baz Luhrmann (wie dweepte vroeger ook zo met zijn versie van Romeo + Juliet ?). De film voert je mee naar een mysterieus landhuis in pretty Engeland waar de collectie prachtig in beeld wordt gebracht door hem <3

Have fun shopping <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

6 Comments

  1. 02/11/2017 / 21:47

    oh dat jurkje vind ik prachtig! Mooie collectie! Ben weer helemaal into bloemenprintjes tegenwoordig 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?