Home » MIJN CADEAUTIP VOOR VADERDAG

MIJN CADEAUTIP VOOR VADERDAG

MIJN CADEAUTIP VOOR VADERDAG

Vaderdag komt er nu wel heel snel aan dus hoog tijd om een cadeautje te kopen. Geen idee hoe je je papa, vriend of man gaat verrassen ? Check hieronder mijn cadeautip voor Vaderdag.

Hoe verloopt Vaderdag bij ons ?

Ieder jaar gaat Vaderdag op dezelfde manier van start. Heel vroeg staan de kindjes en ik op om een ontbijtje op bed te maken. We bakken pannenkoeken, zetten koffie, maken een lekkere fruitsalade, persen vers appelsiensap en stiekem halen de kindjes de knutselwerkjes van school vanuit hun verstop plek. Nadat alles klaar is, is het tijd om stilletjes naar boven te gaan om dan papa lekker wakker te roepen met ‘Gelukkige Vaderkesdaaaaaag ‘.

Versjes worden opgezegd en cadeautjes worden uitgedeeld en van het ontbijt op bed wordt niks gegeten wegens te onpraktisch, maar dat geeft niet. It’s the thought that counts 😉 Er wordt nog wat gespeeld op het grote bed en voor de rest van de dag is het rustig en brengen we een bezoekje bij de pépé en een bezoekje aan opa. En zo gaat het er ieder jaar aan toe. Een traditie die al leeft van toen ik zelf kind was.

Mijn cadeautip voor Vaderdag

Zelf koop ik ook altijd een cadeautje voor mijn man op Vaderdag. Het is iets kleins dat we al doen van bij de geboorte van onze kindjes. Dit jaar verras ik mijn man met een leuk cadeautje van Hemdvoorhem.nl. Mijn man draagt graag polo’s en ik koos voor deze leuke polo van Olymp die lichtjes aansluitend is. Hij komt in een mooi verpakte doos, dus ideaal om cadeau te geven.

Ik ben benieuwd hoe jij Vaderdag viert. Heb jij een bepaalde traditie ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Lees ook : EEN VALENTIJNSCADEAU VOOR HEM

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?