Home » HET IS BADPAKKEN TIJD !

HET IS BADPAKKEN TIJD !

HET IS BADPAKKEN TIJD !

Het is badpakken tijd ! De zomervakantie komt er aan, dus tijd om op zoek te gaan naar een leuk badpak of een toffe bikini. Zelf kies ik de laatste tijd meer en meer voor een badpak. Ik leg je hieronder uit waarom.

Waarom kies ik voor een badpak ?

Let’s be honest here. Voor mij persoonlijk is rondlopen in badpak of bikini, niet easy peasy lemon squeezy. Je toont toch best veel huid en elk putje, hobbeltje of bobbeltje is zichtbaar in mijn hoofd. Het is dus iedere keer wel een beetje een drempel om in badgoed rond te lopen.

Ik voel er me gewoon niet altijd comfortabel in en heb vlug het gevoel aangestaard te worden. Ok, ik weet dat het allemaal in mijn hoofd speelt, maar het zijn toch drempels waar ik over moet. Ga ik dan toch mee zwemmen of zonnen aan het strand dan kies ik liever voor een badpak of bikini met een hoog broekje. Mijn buikje is het gene wat ik het liefst verstop dus daarvoor is een badpak ideaal.

Ik draag : Hunkemöller badpak Lounge

New in tha house

Het badpak dat ik hier draag, komt uit de nieuwe collectie van Hunkemöller. Ik viel voor de details met de knoopjes aan de buste en aan de zijkant. Die peekaboo details maken het badpak iets meer sexy en leuk voor aan het strand te liggen. De rug is best laag en dus ideaal om te zonnen.

Om jezelf iets gekleder te voelen op het strand, kan je je badpak combineren met een pareo. Die kan je los over je heupen knopen en dan ben je toch iets meer gekleed als je even wilt gaan wandelen langs het water.

Ik ben benieuwd wat jij kiest deze zomer, ga je voor een badpak of kies je toch liever voor een bikini ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Lees ook : HOE COMBINEER JE FELLE KLEUREN ?

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

6 Comments

 1. 31/05/2019 / 09:02

  Amai hele mooie foto’s, ikzelf hou ook meer van een badpak!

  • helloboontje
   Auteur
   05/06/2019 / 17:00

   Dank je x

 2. 31/05/2019 / 09:31

  Echt prachtige foto’s! Je mag fier zijn op je lichaam!

  • helloboontje
   Auteur
   05/06/2019 / 17:00

   Super lief dank je x

  • helloboontje
   Auteur
   05/06/2019 / 17:00

   Dank je x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?