Home ยป HOE COMBINEER JE PAARS IN JE OUTFIT ?

HOE COMBINEER JE PAARS IN JE OUTFIT ?

HOE COMBINEER JE PAARS IN JE OUTFIT ?

De Rhododendrons staan momenteel volop in bloei en dit inspireerde me om volop voor kleur te gaan in mijn outfit. Paars is een tijdje uit het modebeeld geweest, but it is back and how. Maar hoe combineer je nu paars in je outfit ? Ik geef je een paar tips mee.

Welke kleuren staan leuk met paars ?

Diep paarse tinten staan mooi bij fris wit en ik combineerde mijn paarse culotte met witte hakken en een witte T-shirt met leuke details. Omdat het soms wat frisser is, gooide ik er een zacht roze bernadette overheen.

Paars combineert ook leuk met contrastkleuren zoals fel geel, of combineer eens met een denim hemd voor een schattige preppy look. Ook met een zwarte top in een elegante stof zoals zijde kan je paars dragen. Combineer dit met mooie stiletto hakken en je hebt een prachtige avondlook.

Mijn lipstick is lekker matchy matchy met mijn look. Paars geeft je huid een pop of color en licht je je bleke huidje op. Heb je een getinte huid, dan zal deze kleur je zeker ook prachtig staan.

Mijn handtas vond ik op Aliexpress. Ik hou van de plastiek trend en je vindt nu veel handtassen in plastiek in de winkelstraat. In mijn tas kan je spullen wegsteken zonder dat iemand ze ziet, maar toch heb je een leuke plastiek handtas. Lekker praktisch dus.

Ik draag : Primark Culotte ; T-shirt uit Hong Kong ; La Redoute schoenen ; CKS bernadette gevonden op United Wardrobe ; AliExpress handtas

Deze look droeg ik op kantoor maar kan ook leuk staan voor een leuke lunch afspraak. Vrolijke kleurtjes geven je look direct een boost en it gives you happy vibes.

Kies jij ook voor kleur deze zomer ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Lees ook : HOE COMBINEER JE FELLE KLEUREN ?

4 Comments

 1. 28/05/2019 / 06:54

  Supertoffe kleur en staat je ook echt super! Ik denk in combinatie met oranje ook echt supertof! Liefs Sandra

  • helloboontje
   Auteur
   30/05/2019 / 11:33

   Ja met oranje is ook prachtig. Groetjes

 2. 03/09/2019 / 13:44

  Je bent vermoedelijk net als ikzelf een wintertype.
  Dat paars staat je prachtig. Supermooie lipstick erbij.

  • helloboontje
   Auteur
   08/09/2019 / 12:51

   Dank je wel Catherina. Inderdaad wintertype ๐Ÿ™‚

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?