Home ยป ALEX STEINHERR X PRIMARK SKINCARE REVIEW

ALEX STEINHERR X PRIMARK SKINCARE REVIEW

ALEX STEINHERR X PRIMARK SKINCARE REVIEW

Primark lanceerde een tijd terug een skincare lijn in samenwerking met Alex Steinherr en ik testte enkele producten uit. Want mooie producten voor een prikje ? Daar was ik wel benieuwd naar. En zou mijn gevoelige huid dit aankunnen ? Lees mijn review van deze skincare lijn hier.

Wie is Alex Steinherr ?

Eerlijk, ik had nog nooit van Alex Steinherr gehoord. Maar Google is mijn beste vriend en bij het intikken van haar naam kreeg ik direct info. Alex Steinherr is een beauty journaliste uit Londen en ze is al 10 jaar de Beauty Director van GLAMOUR. Ok this lady knows beauty en een samenwerking klinkt dus heel logisch.

Alex Steinherr x Primark Skincare

De collectie zelf bestaat uit 20 producten en met beloftes als : Plump & Glow, Maximum Moisture, Pore Balance, Sleep Spa en Polution Solution, kan mijn huid er alleen maar deugd van hebben, lijkt me. De producten zijn parfumvrij (topper voor gevoelige huid) en crueltyfree wat betekent niet getest op dieren. Ik probeerde enkele producten voor je uit en deel je mijn ervaring hieronder.

Maximum Moisture : Micellar Cleaning Gel

Alex Steinherr x Primark skincare
Alex Steinherr x Primark skincare

Deze micellaire gel verwijdert onzuiverheden en lichte make-up. Hij is bedoeld voor elke dag en belooft te hydrateren. En dat doet hij voor mij. Het is een product waar ik niks kan op aanmerken. De gel doet zijn werk zoals het hoort. Zelf ben ik minder fan van de gel-structuur, dat voelt voor mij iets te plakkerig en is iets te dik voor me. Maar dat is echt persoonlijk.

Maximum Moisture : Hydratation On-the-go

Alex Steinherr x Primark skincare
Alex Steinherr x Primark skincare

Alright, hydratation on the go ? I like. Op kantoor doet de airco-lucht niks goed voor mijn huid en kan ik soms wel een hydratatieboost gebruiken. Ook wanneer je reist met het vliegtuig is dit een handige tube om in je tas te hebben. De tube bevat een transparant serum, dat licht van structuur is en heel makkelijk is uit te smeren. Het serum dringt vlug in de huid en je huid voelt zacht aan. Vlak na het opbrengen is het een beetje plakkerig, maar dat verdwijnt vlug. Gewoon zuinig opbrengen want het serum smeert heel goed uit. It is a keeper.

Pollution Solution : Dual Texture Exfoliating Pads

Alex Steinherr x Primark skincare
Alex Steinherr x Primark skincare
Alex Steinherr x Primark skincare

De exfoliating pads zijn dunne schijfjes doordrongen met product dat exfolieert. Je start met de ruwe zijde en ga met de ruwe kant over je gezicht, om zo je dode huidcellen te verwijderen. Daarna ga je met de zachte kant van de pad over je gezicht, en eindig met een kleine massage om het product extra in je huid te masseren. Deze pads zijn echt super handig in gebruikt, ideaal voor wanneer je je huid een kleine boost wilt geven en niet veel tijd hebt. Je huid krijgt die extra frisheid na gebruik. Dit product is voor mij a keeper.

Plump & Glow : The Power Mask

Alex Steinherr x Primark skincare

Hoera, een sheet mask. Ik hou van sheet masks en deze belooft je een glowy huid. De verpakking schrijft dat Alex zo eentje oplegt voor ze naar een event moet, om die perfect glowy skin te hebben. Dat klinkt alvast veel belovend. Het masker bestaat uit 2 stappen. Eerst dien je het serum apart te masseren in je huid en dan leg je het sheet mask op. Na 20 minuutjes te relaxen, kan je het masker afnemen. Het masker voelt fris aan op de huid en ok, ik kan niet spreken van een Hollywood glow maar mijn huid is wel fris en lichtjes glowy.

Plump & Glow : Plumping Lip Gloss

Alex Steinherr x Primark skincare
Alex Steinherr x Primark skincare

Deze gloss belooft een beetje extra volume voor je lippen en een lichte glans. Maar voor mij doet hij niet veel. Ik heb een paar glossjes in mijn make-up lade die voor mij echt wel je lippen een beetje meer volume geven maar bij deze zie ik niks en voel ik niks. Ook de kleur doet niks voor mijn lippen. It is a no no for me.

Pore Balance : Low-pH Sulphate Free Cleanser

Alex Steinherr x Primark skincare
Alex Steinherr x Primark skincare

Toen ik de omschrijving las dacht ik : yes. Dit is echt iets voor mijn gevoelige huid. Deze cleanser is parfumvrij, heeft een lage pH-waarde en is sulfaten-vrij. Ik test hem nu ondertussen 2 weken en girlssss, ik ga hem blijven gebruiken. Voor mij is dit echt het toppertje uit de producten die ik testte. Ik ben fan.

Pore Balance : Super Detox Clay Mousse Face Mask

Alex Steinherr x Primark skincare

Toen ik de omschrijving las, dacht ik eerst dat ik een masker in schuimvorm mocht verwachten, maar dat is het niet. Het is echt een klei-masker in een heel handige verpakking. Door het pomp-systeem ga je niet gaan smodderen en kan je heel netjes te werk gaan. Het masker voelt fris op de huid en is goed voor wanneer je een diepe reiniging wilt van de huid. Voor wie een gevoelige huid heeft, raad ik aan dit niet wekelijks te gebruiken. Hiervoor lijkt het me iets te intensief. Maar af en toe dit masker opleggen, geeft je huid zeker en vast een boost. Dus jawel, deze ga ik zeker nog gebruiken.

Het verdict

Alex Steinherr x Primark skincare

Ik ben tevreden over de producten. De verpakkingen staan mooi in de badkamer en zijn handig. De producten zijn qua prijs/kwaliteit goed en doen wat ze beloven. Ook gevoelige huidjes kunnen hier hun ding vinden. Dus ik ben tevreden met deze nieuwe skincare lijn van Primark.

Heb jij al producten uit deze collectie uitgeprobeerd of ben je zelf nieuwsgierig geworden om een bepaald product te proberen ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Primark.

Lees ook : MAKE-UP REVIEW : HUDA BEAUTY DUPE DOOR PRIMARK

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

6 Comments

 1. 12/05/2019 / 16:59

  Wauw misschien ga ik deze ook eens aanschaffen ๐Ÿ™‚ ook zien ze er heel leuk (en professioneel uit ?!) Super leuk !

  Kusjes Leen

  • helloboontje
   Auteur
   18/05/2019 / 07:01

   Ja en het is heel betaalbaar dus geen hap uit je budget. Groetjes, Ellen

 2. 12/05/2019 / 18:32

  Ik ken t niet, maar ik ga binnenkort eens kijken! Ik hoop je op mijn Fancy Friday link up party te zien!

  • helloboontje
   Auteur
   18/05/2019 / 07:01

   Hi Nancy, leuk. Ja die link party heb ik al eens bekeken maar het concept is best nieuw. Ik ga eens goed moeten checken. Groetjes

 3. 13/05/2019 / 09:15

  Inderdaad mooie verpakking! Zelf nog niet geprobeerd, ik kom zelden in het stad, dus ga nooit naar de Primark.

  • helloboontje
   Auteur
   18/05/2019 / 07:02

   Ja geen online shop ook, snap ik wel. Groetjes x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?