Home » MIJN CAPSULE GARDEROBE : EEN UPDATE

MIJN CAPSULE GARDEROBE : EEN UPDATE

MIJN CAPSULE GARDEROBE : EEN UPDATE

Mijn capsule garderobe is nu al een tijdje aan de gang, dus tijd voor een kleine update. Hou ik het nog vol ? Heb ik het moeilijk of net niet ? In deze capsule garderobe update lees je het allemaal.

Hoe gaat het met mijn capsule garderobe ?

We zijn nu 2 maanden verder dus het is tijd om eens te kijken hoe het nu loopt en ik ben eigenlijk wel aangenaam verrast. De capsule garderobe gaat zijn gewone gangetje. Ik hou me aan de garderobe en het kiezen uit een beperkter aantal stuks heeft zijn voordelen.

capsule garderobe een update na twee maanden

Welke voordelen heeft een capsule garderobe ?

Ik sta s’morgens niet een halfuur voor mijn kast te twijfelen en te roepen “wat moet ik aan ?!?”. Nope, dit gaat best heel vlotjes. Een ander leuk neveneffect aan mijn capsule garderobe zijn de nieuwe combinaties die ik maak in mijn outfits. Blouses die ik nooit met bepaalde items zou combineren, mix en match ik nu met de stuks in mijn capsule garderobe en het is echt fun.

Wat zijn de nadelen van een capsule garderobe ?

Maar er zijn ook nadelen aan een capsule garderobe. Hoe zorgvuldig ik ze ook heb samengesteld, sommige stuks heb ik nog geen enkele keer gedragen. Want ja, sommige stukken pasten iets te krap bij start en door een paar kilogram bij te komen, pas ik er gewoon niet lekker meer in en worden ze dus niet uit de garderobe gehaald. Dat maakt dan ook dat mijn outfit opties nog iets beperkter worden dan initieel voorzien.

capsule garderobe een update na twee maanden

Ik heb dan ook niet veel foto’s genomen deze maand omdat er qua nieuwe looks niet veel te tonen was i.v.m. vorige maand.

Ik ben nu aan mijn laatste maand capsule garderobe begonnen en geef jullie volgende maand mijn ervaringen mee na 3 maanden te leven met een minimale kleerkast. Wil je ondertussen volgen hoe het met met mijn capsule garderobe gaat, volg me dan via mijn Instagram kanaal @helloboontje, waar ik nog meer outfits post en mijn struggles en gedachten over mijn capsule garderobe deel.

Wil je tips om zelf een capsule garderobe te starten ? Lees dan “IK START EEN CAPSULE GARDEROBE“.

Mijn ervaringen en outfits na één maand capsule garderobe lees je op “MIJN EERSTE MAAND CAPSULE GARDEROBE

2 Comments

 1. 11/03/2019 / 06:50

  Knap dat je deze uitdaging aangaat. Het maakt je creatief en vindingrijk. Het shirt: cool! Thumbs up!

  • helloboontje
   Auteur
   16/03/2019 / 10:10

   Dank je. Het is een uitdaging inderdaad 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?