Home ยป HOE COMBINEER JE NEON GROEN ?

HOE COMBINEER JE NEON GROEN ?

HOE COMBINEER JE NEON GROEN ?

Neon groen is deze lente helemaal trendy. Deze felle kleur spotte ik alvast bij verschillende modebloggers en ja, ook ik ging overstag voor deze trend. Ik vond deze neon groene sweater in Primark tijdens een vriendinnendate en de blik van mijn bestie zei genoeg. Dit is niet je standaard kleur in je kleerkast. Neon groen is voor durvers, maar ik ga met plezier de uitdaging aan. Dus hoe combineer je nu neon groen ?

Hoe draag je neon groen ?

Eerst en vooral, neon groen is een kleur die niet voor iedereen weggelegd is. De juiste tint neon vinden is de boodschap. Een tip : ga naar een iets gelere versie of ga iets meer naar pastel indien dat felle groene kleurtje niet bij je huidtype past.

vintage preloved pied-de-poule skirt with neon green sweater
vintage preloved pied-de-poule skirt with neon green sweater
vintage preloved pied-de-poule skirt with neon green sweater

Maar natuurlijk is de vraag, hoe combineer je neon groen ? Ik ging voor de combinatie neon groen met het subtiel zwart-witte patroon van een pied-de-poule motief. Ik beschouw het als mijn hedendaagse nineties look, waarin je sterke kleuren met elkaar combineert. Zwart, wit, neon groen, een beetje crazy maar daar hou ik wel van.

De rok vond ik trouwens in de kringwinkel voor echt geen geld. Hij is een klassieke pencil skirt die je mooi kan stylen met een blouse, maar door hem te dragen met deze felgekleurde sweater krijgt hij een coole streetstyle vibe.

Wil je zelf neon groen proberen maar toch voor een iets rustigere look gaan, dan kan ik je de combinatie van de kleur beige of lichtgrijs met neon groen aanraden. Dit geeft een verrassende look maar persoonlijk vind ik deze combinatie ook super mooi.

vintage preloved pied-de-poule skirt with neon green sweater

Ik draag : Primark sweater ; Rok gevonden in de Kringwinkel ; Primark sneakers ; Victoria oorbellen

Wat denk je : gaat neon groen deze lente in je garderobe raken ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Lees ook : HOW TO WEAR YOUR PARTY DRESS CASUAL

4 Comments

 1. 07/03/2019 / 19:43

  Supertoffe combi met die rok! Ik hou van die streetvibe. Neon ook mooi met camelkleur? groetjes Sandra

  • helloboontje
   Auteur
   07/03/2019 / 20:43

   Thanks en klopt, maar ik noemde het dit keer beige in mijn blog ๐Ÿ™‚

 2. 10/03/2019 / 19:52

  Oeh, ik heb een soortgelijke rok maar heb hem nog nooit gedragen omdat ik oprecht niet wist wat ermee te combineren. Dat printje, die lengte… ik raakte er niet wijs uit. Nu ik je look met die sweater en die sneakers zie heb ik gelijk wat inspiratie. Super mooi! Zowel de schoenen als de neon kleur. Leuke outfit!

  • helloboontje
   Auteur
   16/03/2019 / 10:11

   dank je wel. en have fun styling x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?