Home » ‘THAT LITTLE BLACK DRESS’ VIA GRACE KARIN

‘THAT LITTLE BLACK DRESS’ VIA GRACE KARIN

‘THAT LITTLE BLACK DRESS’ VIA GRACE KARIN

Er bestaat één grote moderegel die bijna iedereen kent… YOU CAN’T GO WRONG WITH A LITTLE BLACK DRESS. En ik ga helemaal akkoord met deze regel. Een little black dress of euh zwart jurkje, gaat gewoon altijd en past bij elke gelegenheid. Een familiefeestje, date night, een gewone dag op kantoor,.. Een little black dress is een no-brainer in je kleerkast. Voeg er leuke laarsjes aan toe, pumps of waarom niet eens sneakers en kleedt het af met een mooie gilet, blazer of mantel en je ben ready to go voor je feestje, date of dag op kantoor.

A little black dress via Grace Karin

Onlangs mocht ik via Grace Karin mijn little black dress bestellen om te reviewen en ik moet zeggen ik was best benieuwd. Grace Karin is een Chinees label dat klassieke en vintage style jurken en andere kledij verkoopt. Allemaal heel erg klassevol en met een mooie uitstaling. Maar natuurlijk was ik erg benieuwd naar de kwaliteit en de maatstelling. Want soms vallen maten van Aziatische bedrijven best wel klein uit en is de kwaliteit soms echt teleurstellend.

a little black dress via grace karin
a little black dress via grace karin
a little black dress via grace karin

Maar goed ik meette mijn maten op, checkte ze af met de matentabel en plaatste mijn bestelling. En dan was het afwachten. Ik denk dat ik toch een 4 tot 5 weken moest wachten op mijn bestelling. Maar ik vond het het wachten waard.

Het eerste wat me opviel bij het openen van het pakje was de kwaliteit van de stof en de afwerking. Mijn inner stikster, werd heel erg blij van de mooi afgewerkte naden en het heel mooi instikken van de blinde rits op de rug. Dit was echt mooi gedaan. Het stofje is geweven dus ik vond het spannend om te kijken of het paste en… yes it did. Het jurkje paste super mooi. Een leuk pluspunt trouwens, het jurkje heeft een beetje een verhoogde taille, wat heel flatterend is. Dit geeft je dat ‘lange benen’-effect en je stopt je buikje weg onder de plooitjes van de rok. Een dankbare snit dus.

a little black dress via grace karin

En natuurlijk moet ik het nog even hebben over de prijs. Het jurkje kan je online kopen voor 29,99 dollar MAAR ik heb goed nieuws voor je. Ik mag je 40% korting geven op deze jurk, wat betekent dat je maar 17,99 dollar betaalt en Grace Karin verstuurt gratis, een super deal dus.

Wil je zelf graag je little black dress bestellen ? Dan kan dit via deze link.
Wil je graag van de korting gebruik maken ? Gebruik kan de code VINTAGEDS1 bij het uitchecken van je order. De korting is geldig tot 20 maart.

Ik ben heel erg benieuwd wat je van dit jurkje vindt. Laat me iets weten in de comments.

Liefs, Ellen

6 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   03/03/2019 / 14:20

   oh dank je wel ! super lief.

 1. 03/03/2019 / 14:57

  Superfot jurkje, staat je supergoed. En de LBD met leopard vind ik echt supercool!

  • helloboontje
   Auteur
   07/03/2019 / 15:13

   Dank je wel !

 2. 06/03/2019 / 10:36

  Ooh, super mooi! Zo’n zwart jurkje staat àltijd goed!! Zulke verhoogde tailles, daar ben ik meteen ook helemaal voor te vinden. Flatterend!

  • helloboontje
   Auteur
   07/03/2019 / 15:13

   Hi Sarah, dank je. Ja een heel dankbaar snitje inderdaad 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?