Home » MAAK JE MAKE-UP LENTE PROOF MET LES COULEURS DE NOIR

MAAK JE MAKE-UP LENTE PROOF MET LES COULEURS DE NOIR

MAAK JE MAKE-UP LENTE PROOF MET LES COULEURS DE NOIR

Wanneer de zon begint te schijnen en de lente om de hoek ligt te gluren, wordt het ook tijd om je make-up lade lente proof te maken. Kleur toevoegen aan je make-up is my way to go voor de lente. Een fellere oogschaduw in een fris kleurtje, een gekleurde eyeliner of felle lippen… Deze lente kan het allemaal.

lente make-up les colours de noir

Les CouleurS De Noir kan in mijn make-up lade zeker niet ontbreken. Hun Stylo Rouge in de kleur ‘Poppy Red’ geeft je mooie rode lippen en een mooie glans. Nog een leuke extra is de verzorgende bestanddelen en anti-oxidanten die verwerkt zijn in de lippenstift. Dit zorgt er voor dat je lippen mooi zacht blijven, de hele dag door.

lente make-up les colours de noir
lente make-up les colours de noir

Ik draag : Les Couleurs De Noir Le Stylo Rouge kleur ‘Poppy Red’ ; Les Colours De Noir Mascara kleur zwart ; Les Couleurs De Noir Blush kleur Peach & Pink ; Hema Eyeliner kleur 71

Ik ging onlangs al voluit voor een lente make-up lookje met Le Stylo Rouge van Les Couleurs De Noir en stiftte mijn lippen in de kleur ‘Poppy Red’ gecombineerd met een felblauwe eyeliner. Mijn ogen werkte ik af met zwarte mascara en ik voegde nog wat blush toe, et voila helemaal klaar voor dat fris lentezonnetje.

Ik ben benieuwd wat je van deze look vindt. Laat het me gerust weten in de comments.

Liefs, Ellen

Meer lezen over Les Couleurs De Noir ? Check CREËER EEN DAG EN NACHT MAKE-UP LOOK MET LES COULEURS DE NOIR

4 Comments

 1. Verpaele Wendy
  28/02/2019 / 18:14

  Dag Ellen.Ik mag eerlijk zijn hé!Dat blauwe lijntje vind ik niet zo geslaagd.Zonder zou beter zijn.Allé,mijn mening hé.Maar het kleurtje op je ogen en blush en lippenstift staan je perfect als lentekleurtjes?❤️

  • helloboontje
   Auteur
   03/03/2019 / 12:57

   Hey Wendy, bedankt voor je eerlijke mening. Geen probleem hoor x

 2. 28/02/2019 / 19:17

  Ik kende dit merk nog niet! Ziet er goed uit. Mooie foto’s en toffe bril ook!

  • helloboontje
   Auteur
   03/03/2019 / 12:57

   Dank je wel x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?