Home » CHECK MIJN VINTAGE CHANEL JASJE

CHECK MIJN VINTAGE CHANEL JASJE

CHECK MIJN VINTAGE CHANEL JASJE

Er zijn zo van die items, die hoog op je wishlist staat en waar je al jaren naar op zoek hebt. Bij mij was dit een vintage Chanel jasje. Jawel, ik mag in het verleden spreken vanaf nu. Want tijdens de Kerstvakantie heb ik mijn vintage Chanel jasje gescoord.

Voor vintage Chanel moet je hard zoeken, en een beetje geluk hebben. Ok, je vindt ze op online sites aan gruwelijk hoge prijzen, maar dat kan mijn portefeuille helaas niet aan. Uitkijken is dus de boodschap.

vintage chanel

Het Chanel jasje heeft die zalige 80’s look, die perfect samen gaat met een skinny jeans en een losse blouse. Maar ik zie me dit jasje ook dragen op denim met pumps en een leuke top of een maxi-skirt en sneakers wanneer het terug wat warmer wordt.

vintage Chanel
vintage Chanel

Ik draag : vintage Chanel gevonden via Streisant; Primark skinny; La Redoute blouse; Torfs glitterboots

Eén ding is zeker, you can’t go wrong with Chanel 🙂 en dit wordt een prachtig stuk dat ik later met plezier doorgeef aan mijn dochter.

Heb jij zo een stuk dat hoog op je verlanglijstje staat ? Ben je een vintage lover en ooit iets leuks gescoord ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Hou je van vintage ? Check dan ook ‘The little black bag‘.

2 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   26/02/2019 / 21:26

   Hi Félicie, Ahaaa the big reveal. Bij Streisant. Je vindt de info onder mijn laatste foto bij : ik draag. Veel succes naar jouw wishlisted item x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?