Home » MIJN EERSTE MAAND CAPSULE GARDEROBE

MIJN EERSTE MAAND CAPSULE GARDEROBE

MIJN EERSTE MAAND CAPSULE GARDEROBE
CAPSULE GARDEROBE
CAPSULE GARDEROBE

Mijn eerste maand capsule garderobe zit er op en dat betekent dat ik jullie het eerste overzicht van mijn outfits meegeef.

De maand januari was echt koud dus mijn twee dikke truien uit mijn capsule garderobe, kwamen goed van pas. Tijdens mijn eerste maand merkte ik ook dat de zwarte laarsjes die ik had gekozen, kapot begonnen te gaan omdat ik ze meer droeg. De fijne glitterlaarsjes konden gewoonweg dit intensief dragen niet hebben. Dus ben ik op zoek gegaan naar een duurzaam paar. Ik ben tweedehands gaan kijken en viel uiteindelijk voor een paar zwarte lederen botjes met hak van Acne op Vestiaire Collective. Heel klassiek met prachtige details en de perfecte hak-hoogte. Belangrijk als je niet veel kan variëren door een capsule garderobe : ze moeten makkelijk combineerbaar zijn en aangenaam om te dragen. De laarzen waren een investering maar zeker de moeite waard, want deze moeten nog een aantal jaar meegaan en ze zijn super mooi.

In het weekend viel er qua outfits niet veel te beleven, buiten een legging en T-shirt. Daarnaast viel ik ook nog eens ziek en dat zie je ook in mijn overzicht : de foto in pyjama.

Mijn eerste maand capsule garderobe viel echt heel goed mee. Je krijgt automatisch meer oog voor de kwaliteit van je kledingstukken en je gaat meer zorg dragen voor je kledij. Een leuk gevolg vind ik zelf persoonlijk.

Nu op naar mijn tweede maand capsule garderobe. Laat me alvast eens weten wat je van mijn outfits vindt ? Ik ben benieuwd.

Liefs, Ellen

Volg Hello Boontje op Instagram voor dagelijkse updates.

2 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   03/03/2019 / 12:56

   Dank je wel x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?