Home » NAGEL TRENDS VOOR DE FEESTDAGEN

NAGEL TRENDS VOOR DE FEESTDAGEN

NAGEL TRENDS VOOR DE FEESTDAGEN

De feestdagen komen er aan en naast een mooie outfit willen we onze nagels ook on fleek hebben voor kerst en nieuw. Kinetics Nails heeft terug een prachtige selectie gemaakt met de trends voor je nagels voor de feestdagen. En jawel ladies, it is all shimmer and shine.

De nagellak kleuren gaan van prachtig parelmoer tot diepere kleuren zoals donkergrijs en diep groen, allemaal met een mooie glans of in een glitter uitvoering.

nagel trend feestdagen
Glitter for Breakfast
nagel trends feestdagen
Sparkling
nagel trends feestdagen
Shh, Im Famous
nagel trends feestdagen
Sweet or Brut ?
nagel trends feestdagen
Mirror-Like Red
nagel trends feestdagen
Partyholic
nagel trends feestdagen
We Rock Hard
nagel trends feestdagen
Extravaganza

Deze trend voor je nagels vind ik trouwens altijd kunnen. You can’t go wrong with glitter. Ik heb persoonlijk wel een aantal favorieten tussen de kleuren zitten. De donkergroene met subtiele glitter is echt super mooi, daarnaast de gouden nagellak die echt een mooie intense kleur heeft, de roze (of course) en de glanzende rode en… Eigenlijk vind ik alles leuk, euh want ja, ik hou wel van een glittertje op mijn nagels.

En jij ? Wat is jouw favoriete nagellak trend ? Hou je het ook graag bij glitter en glans of ga je toch voor iets anders ? Ik hoor het graag in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Check ook : BRAND DISCOVERY : KINETICS NAILS  /  MAKE YOUR NAILS READY FOR SPRING  /  NAIL TRENDS : IT’S GONNA BE A TROPICAL SUMMER

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?