Home » KERSTCADEAU TIP : CADEAU’S KIEZEN BIJ SMARTPHOTO

KERSTCADEAU TIP : CADEAU’S KIEZEN BIJ SMARTPHOTO

KERSTCADEAU TIP : CADEAU’S KIEZEN BIJ SMARTPHOTO

Kerstcadeautjes kopen vind ik persoonlijk super leuk te doen. Het is leuk om te zoeken naar dat perfecte cadeau voor die speciale persoon. Maar wat koop je voor iemand die alles al heeft ? Ik geef je vandaag mijn kerstcadeau tip mee.

kerstcadeau tip

Bij Smartphoto kan je gepersonaliseerde kerstcadeau’s kopen en kan je zo iemand op een originele manier verrassen met een leuk pakje onder de boom.

Ten huize Hello Boontje zijn we vaste klant bij Smartphoto : persoonlijke kerstkaartjes worden er jaarlijks besteld en we hebben ook al regelmatig voor de grootouders een kalender met foto’s van de kleinkinderen laten printen. Dit is trouwens voor de oma’s en opa’s altijd een topper qua kerstcadeau.

Maar dit jaar zijn we voor iets anders gegaan. Mijn schoonouders drinken graag een glaasje rode wijn, dus hebben we een mooie karaf met bijpassende wijnglazen als kerstcadeau gekocht. Het leuke is dat je ze kan laten graveren. 

Ik ging voor de tekst “Voor de liefste Opa en Oma”, mooi verdeeld over het glaswerk heen. Zo hebben ze een praktisch kerstcadeautje met toch een leuk aandenken aan hun kleinkinderen terwijl ze lekker genieten van een glaasje wijn.

kerstcadeau tip

Ik hoop alvast dat ze dit kerstcadeautje leuk zullen vinden en euh ik hoop ook dat ze deze blogpost niet lezen want dan is het off course geen verrassing meer.

Wil je zelf aan de slag gaan op Smartphoto ? Check dan zeker ook mijn Facebookpagina want daar kan je nu 25 euro shoptegoed winnen.

Ik ben alvast benieuwd wat jullie van deze kerstcadeau tip vinden. Laat het me gerust weten in de comments.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?