Home » EEN GEZELLIGE KERST MET HOMEWEAR VAN HUNKEMÖLLER

EEN GEZELLIGE KERST MET HOMEWEAR VAN HUNKEMÖLLER

EEN GEZELLIGE KERST MET HOMEWEAR VAN HUNKEMÖLLER

Als het aan Hunkemöller ligt wordt het een heel gezellige kerst, waarin we ons kleden in zachte onesies en gezellige homewear in zachte fleece. Lekker knusse outfits dus om het huis niet meer uit te willen en alleen maar te hangen in je zetel met een kerstfilm op en warme chocolademelk in je hand.

comfortabele homewear hunkemöller

Bij ons is die zachte homewear echt een winner. We dragen graag s’avonds of op zondag onze comfy stuks om gewoon lekker te chillen voor tv of te lezen in de zetel.

Dit weekend gingen was terug zo een weekend waar we allemaal in die zachte fleece pakjes kropen. Het regende buiten, het was koud en binnen stond de kerstboom klaar om te versieren. Ideaal dus om er samen een leuke activiteit van te maken.

comfortabele homewear hunkemöller

De kinderen gingen er helemaal voor en veel heb ik uiteindelijk niet moeten doen. Daarnaast was ik lekker grieperig dus mijn zachte roze homewear van Hunkemöller kwam goed van pas. Zalig om je in zo zachte stofjes te hullen terwijl je je niet echt top voelt.

De homewear die ik draag komt trouwens in 3 kleuren en is echt super zacht. Ik ging voor de zacht roze versie maar je hebt ook een bordeau en zwarte versie, allemaal met een leuke quote op de trui en een tof printje op de broek.

comfortabele homewear hunkemöller
Ik draag : pyjama set Hunkemöller

Een kleine tip, dit homewear setje van Hunkemöller is ook ideaal om cadeau te doen. Het komt met een leuke fleece zak en een mooi kaartje om je kerstwensen op te zetten. Super leuk voor onder die kerstboom te leggen.

Ben je nog op zoek naar een zacht setje ? Check dan de nachtmode collectie op Hunkemöller en vind je cosy kerstoutfit.

Wat doe jij trouwens om het gezellig te maken in de winter ? Duffel jij je ook in, in zo een comfortabele homewear of kies je iets anders ? Ik hoor het graag in de comments.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?