Home » EEN KERSTCADEAU IDEE VOOR HEM

EEN KERSTCADEAU IDEE VOOR HEM

EEN KERSTCADEAU IDEE VOOR HEM

Kerst komt nu wel heel dicht bij en de pakjeskoorts voel je overal. En uiteraard wil je je man of vriend (of ja je papa, peter, neef,…) ook een leuk kerstcadeau geven.

Geef toe voor je bestie, zus of mama is een kerstcadeau vinden meestal heel simpel. Een lekker parfum, juweel of make-up palette en we scoren iedere keer. Maar zucht, wat koop je voor je wederhelft of je papa…

cadeau idee voor hem

Hemdvoorhem.nl biedt een oplossing voor je zoektocht naar een kerstcadeau voor hem. Je kan je man of vriend verwennen met een mooie cadeaubox met leuke spullen in.

Dit kan van een mooie box met sokken en boxershort, een bierpakket, een mooie sjaal, parfum, tot een leuke Happy Socks Box met chocolade gaan, super veel keuze dus en alles mooi ingepakt in een mooie box.

cadeau idee voor hem

Mijn man kreeg een leuke kerstcadeau van hemdvoorhem.nl toegestuurd met sokken en een boxershort in classy zwart. De sokken zijn een paar van Happy Socks en hebben een leuke zwart-wit print met paisley design. Een fijne verrassing voor hem en praktisch want dat gaat hij ook gewoon beide fijn dragen.

cadeau idee voor hem

De box, waar het kerstcadeau in verpakt is, is klassevol en is leuk versierd met een lint geknoopt als een das. Een leuke knipoog en een duidelijk teken dat de inhoud voor je man is. Mijn man is alvast zeer tevreden met dit vroege kerstcadeau.

cadeau idee voor hem

Ben jij zelf nog op zoek naar inspiratie voor een kerstcadeau voor hem en kan een cadeaubox wel iets voor je man of vriend zijn ? Check dan hemdvoorhem.nl en vindt er alle cadeauboxen en inspiratie.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?