Home » NEW KID IN TOWN : AMAZING JEWELRY

NEW KID IN TOWN : AMAZING JEWELRY

NEW KID IN TOWN : AMAZING JEWELRY

Processed with VSCO with a6 preset

Mooie fijne juwelen aan een betaalbare prijs ? Willen we dit niet allemaal ? There’s a new brand in town die dit allemaal beloofd.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Op 14 november opende de eerste Amazing Jewelry shop in België. In fashion capital Antwerpen meer bepaald. Er waren ballonnen, ontbijt met bubbels, live music, een big speech van de CEO himself en veel mooie juwelen om lekker hebberig van te worden.

Processed with VSCO with a6 preset

Wat maakt Amazing Jewelry nu anders ? Amazing Jewelry is een Deens merk dat al in verschillende landen te koop is en vanaf nu ook in België. Het staat voor mooie juwelen aan betaalbare prijzen. En hoe verkrijgen ze die betere prijzen ? They cut out the middle man en gaan rechstreeks naar de leveranciers. Zo kunnen ze juwelen in sterling silver, of gold plated aan scherpe prijzen verkopen. Daarnaast is er iedere 3 weken er een nieuwe drop in de winkel. Dat betekent simpelweg dat er in de winkel wel altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ik was stiekem helemaal weg van hun ringencollectie. De collectie op zich is ook gewoonweg heel uitgebreid en super toegankelijk qua prijzen. Ringen en armbanden gaan al vanaf 15 euro, oorringen en kettinkjes vanaf 10 euro.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

En ze doen regelmatig acties. Met de opening liep de promotie 2+1 gratis en sowieso kan je altijd je kans wagen aan het rad. Buiten de winkel staat een knop. Just push it ! En je maakt kans op een kortingsbon of shoppingbudget. Well, isn’t that fun ?!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik heb alvast een aantal spullen op mijn verlanglijstje staan. Euh zoals bovenstaande armband bijvoorbeeld 🙂 Wil je zelf eens de collectie gaan checken ? Ben je op zoek naar een kerstcadeautje voor je bestie, je mama, je zus, je lief of euuhhh gewoon jezelf ? Spring dan zeker eens binnen. Hun collectie is Amazing (got it ? 😉 ).

Amazing Jewelry vind je in de Korte Gasthuisstraat 14 (recht tegenover Rituals that is) in Antwerpen.

Have fun shopping, darlings <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

 

7 Comments

  1. 10/12/2017 / 08:49

    Wat mooi zeg! En zo tof dat het democratische prijzen zijn ? Het leuke is toch wel dat rad, ik bedoel, wie draait daar nu niet eens graag aan ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?