Home » NOVEMBER IN PICTURES

NOVEMBER IN PICTURES

NOVEMBER IN PICTURES

November ligt al terug achter ons en de laatste maand van het jaar is aangebroken. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt in november ? Kijk gerust mee naar mijn maand in foto’s met kleine #happymoments.

Product shots maken voor mijn blogpost over Les Couleurs de Noir. Ik was super tevreden met de foto’s  |  Quality time met de kindjes. s’Avonds gezellig in de zetel  |  Girls date ! 6 jaar geleden (!) werkte ik bij Levi Strauss en ontmoette daar fantastische madammen. We spreken nu nog regelmatig af. Op koopzondag in Antwerpen deze keer en een bezoek aan de Levi’s store kon niet ontbreken uiteraard  |   Boontje en cupcakes. It is true love 😉 Ik moest er gewoon kopen toen ik dit cupcakewinkeltje passeerde. Lekkerrrr  |  Kookavond van de KVLV. Lees : de kok van restaurant De Lieve kookte wij keken en aten. That’s my kind of cooking class. Aanradertje !  |  Food again. Met familie gaan lunchen in Antwerpen  |  Selfie op mijn eerste maal Press Days  |  Mochi maken bij mijn schoonzusje met de kindjes  |  Kringwinkelbezoek in Aalter. Altijd fijn om nieuwe locaties te bezoeken.

Unboxing van mijn goodie bags  |  Ontrommelen en oude gadgets vinden. Wie had dit vroeger ook ?  |  Opening van Amazing Jewelry. Mooie collectie, een bezoekje waard  |  Een onverwachts ontbijt met mijn man bij GUST in Gent. Topadresje  |  Herstwandeling met school. Clearing that mind  |  Het is zo ver. De schoen mag gezet worden !  |  Stocksales bij River Woods. Was de eerste maal dat ik hier naar toe ging en goede koopjes gedaan  |  Winterse dagen vragen zachte en warme pantoffeltjes. Check 🙂  |  Opnieuw een kringwinkelbezoekje. Veel gepast, niks gevonden.

Hello Fresh boxen geven structuur aan mijn week. Deze burgertjes waren lekker ! Hmmm en met zoete aardappelfrietjes <3  |  Verjaardag vieren van mijn papa  |  Stylingavond bij Bel&Bo georganiseerd door de KVLV. Dit was leuk ! We moesten elk iemand stylen. De dame die ik gekleed had… She rocked 😉  |  Huwelijksfeest ! Food : divine. Mijn tafelgenootjes : de max. Gedanst ? Till my feed hurt  |  The day after. Maskertjestijd  |  Victoria-avond. Lees : juwelen en zo veel keuze dat je blijft ronddwalen en proberen. En ja hoor, ik heb een paar juweeltjes gevonden die zijn perfect voor de feestdagen  |  Mijn DIY adventskalender in elkaar knutselen  |  De eerste sneeuw valt. Instant happiness <3

Op naar december… Ik ben klaar voor al die Kerstsfeer en familiefeesten <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?