Home » #OOTD : BLUE MOOD

#OOTD : BLUE MOOD

#OOTD : BLUE MOOD

Processed with VSCO with a6 preset

The sun was out en ik was in de mood voor kleur vandaag en ik ging duidelijk voor blauw. Ik weet niet wat het is, maar als de zon schijnt, lijkt het leven toch een stukje mooier en het leven toch wat luchtiger. Zet ik mijn favoriete muziek op, dan raak ik al helemaal in een good mood.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Omdat het toch nog wat fris was, ging ik voor mijn blauwe puffer jacket die ik al 6 jaar in mijn kast heb. Wie had gedacht dat een jas van 6 jaar oud zo on trend kon zijn 😉

De jas komt uit Hong Kong en komt van één van mijn favoriete winkels b + ab. Check zeker eens hun site, ze hebben een leuke urban vibe en de snit van hun kledij is altijd net ietsje anders.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Mijn trui heeft een prachtige paars-blauwe tint en geeft een enorme colour boost aan je outfit. Ook deze shopte ik international. Ik kocht hem 10 jaar geleden in Japan. My god, als ik het nu zo bekijk is dit een outfit down to memorie lane 😉

Anyway, ik was duidelijk in een sporty mood vandaag en ging voor sneakers. Comfort overheerste vandaag 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  \  Puffer jacket – b + ab  \  Knitwear – Cecil McBee  \  Skinny jeans – C&A  \  Sneakers – Adidas

Grijp je ook makkelijker naar kleur wanneer de zon schijnt ? Vertel me je favoriet kleur in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

6 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?