Home » OUTFITS ONDER 20 EURO

OUTFITS ONDER 20 EURO

OUTFITS ONDER 20 EURO

Met de baby die er aan komt, zijn mijn outfit mogelijkheden iets beperkter momenteel. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet kan dromen van leuke jurkjes die ik (hopelijk) na een tijdje terug kan dragen.

Femme Luxe stuurde me enkele leuke items toe die, laten we eerlijk zijn, nog een tijdje in mijn kast zullen hangen. Ik geef mijn lijf lekker de tijd om te ontzwangeren na de bevalling en neem me voor niet te stressen over die extra kilo’s. Bij ieder kindje had ik mijn tijd nodig om terug op gewicht te komen en ik verwacht bij baby nr.3 niks anders.

Iedere outfit is terug helemaal on budget en blijft onder de 20 euro, wat het heel betaalbaar maakt. Femme Luxe geeft namelijk regelmatig korting en ook nu loopt er terug een actie met korting tot zelfs -70%. Dit maakt de outfits heel betaalbaar en toegankelijk.

Benieuwd welke stuks ik ontvangen heb ? Lees dan zeker verder. Oh ja en deze keer geen foto’s waar ik de stuks draag. Dat was een mission impossible.

The little black dress

little black dress
Zwarte Bodycon Jurk Femme Luxe

Het kleine zwarte jurkje blijft een klassieker en ik koos terug voor een ‘little black dress’ uit de collectie. Dit jurkje met lange mouwen in rib jersey kan je op verschillende manieren dragen. Streetwise met sneakers en een bomberjasje, maar ook helemaal party proof met hakjes en afgewerkt met leuke juwelen. Dit lijkt me trouwens het jurkje dat ik het snelst zal kunnen aandoen. Met de nodige shapewear wel te verstaan.

De velvet jurk

velvet jurk zwart kort
velour jurk zwart beugels
Zwarte Velouren Jurkje Femme Luxe

Dit jurkje heeft een coole 80’s vibe en is helemaal party proof. De jurk is in velour en heeft beugels die voor die typische ‘girls just wanna have fun’ vibe zorgt. Zelf zou ik dit jurkje dragen voor Oudjaar of een dansfeestje, gecombineerd met een clutch en korte laarsjes.

De zilveren jurk

zilveren jurk kort
Grijze Bodycon Jurk Femme Luxe

Nog een party dress maar deze keer in zilver. Dit jurkje is best kort maar met de hoge halslijn blijft het toch classy en wordt het niet trashy. De lintjes onderaan het rokje geven aan het jurkje een leuke twist. Dit jurkje is ook echt een jurkje voor een feestje en kan je leuk combineren met strappy heels en een tasje. Maar het lijkt me best ook leuk om deze jurk met een losse gebreide trui te dragen en laarsjes of sneakers. Zo kan je het toch nog op andere momenten dan een feestje aan doen.

Workout outfit

workout outfit kaki
Loungewear Femme Luxe

Last but not least een geheel andere look, de workout/chill outfit. Deze sportbermuda met top is ideaal om te chillen in de zetel of voor die eerste weken na de bevalling wanneer je vlug iets comfortabel aan wilt trekken (lees : die periode wanneer je hoopt dat je onder de douche raakt of al eens je tanden kan poetsen). Kledij om in te relaxen dus en de stof zit alvast goed. De jersey is super zacht en de rekker van de short snijdt niet in. Dit is ook een ideale outfit voor een in house yoga sessie of meditatiemomentje. Lekker chill en zennnnn.

Heb jij ook van die ‘goal’ jurken hangen in je kast ? Jurkjes waarvan je hopelijk binnenkort terug in past ? Of ga je liever voor relaxe loungewear ?

LEES OOK : MODE ON A BUDGET

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

 1. 09/07/2020 / 11:57

  De LBD en het zilveren jurkje heb ik ook. Leuke jurkjes, maar het zwarte jurkje vond ik wel héél kort. 😀 Ik ben benieuwd hoe jij het zal ervaren. Maar allereerst uitkijken naar de geboorte van je derde kindje!

  • helloboontje
   Auteur
   14/07/2020 / 17:27

   Hi Haydee, ik ga er van uit dat het nog even duurt voor ik het ga kunnen dragen. Het zal met een dikke donkere panty worden als het te kort is 🙂

   Groetjes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?