Home » READY FOR THE WINTER SALES ?

READY FOR THE WINTER SALES ?

READY FOR THE WINTER SALES ?

It’s sales again en uiteraard heb ik een kleine wishlist. Want soms is het gewoon de moeite om even te wachten en dat mooie stuk aan een lagere prijs te scoren.

Handtassen

Ik ben een handtassen freak en de huidige collectie van Karl Lagerfeld is supermooi. Mijn twee favorieten momenteel zijn eentje in metallic pink en een nude. Perfect for summer.

Pink bag  /  Nude bag by Karl Lagerfeld

Mantels

Een goede mantel kan best wat kosten dus wachten op de sales is nooit een slecht idee. Deze mantel paste ik in een winkeltje in Gent. Goede snit en een mooie kaki kleur die makkelijk combineert. Ga voor basics en je draagt je soldenkoopje verschillende winters door.

Coat – 4funky flavors

Laarzen

Solden kan ook het ideale moment zijn om die crazy boots in te slaan. Een mode-folieke in de solden ? Why not. Deze shiny boots van Steve Madden zijn een mooi alternatief voor die onbetaalbare YSL boots die je vorig seizoen op de catwalk kon spotten. Of waarom ga je niet voor een leuk over-the-knee-boots in een tof kleurtje ?

Sparkly boots – Steve Madden  /  Over-the-knee-boots – Sacha

Jurken

Leuke jurken die je ook kan doordragen in de zomer. Go for it. Dit jurkje spotte ik in een vintage winkeltje in Gent en de kleur is prachtig.

Dress – Yumi

Heb jij items die je absoluut wilt scoren in de solden ? Laat het me weten in de comments ? Ik ben heel benieuwd <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

2 Comments

  1. 08/01/2018 / 10:21

    Die sparkly boots staan echt al zo lang op me wishlist maar vind ze wel echt too much om ook echt te gaan dragen!

    • 09/01/2018 / 13:31

      Ja zot eh. Ik heb een kort paar uit Primark en die durf ik gewoon wel aan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?