Home » MY BEST 9 POSTS OF 2017 ON INSTAGRAM

MY BEST 9 POSTS OF 2017 ON INSTAGRAM

MY BEST 9 POSTS OF 2017 ON INSTAGRAM

2017 best nine

Het is officieel de laatste dag van 2017 en wat doet een mens dan ? Meegaan met een hype en zijn 9 beste foto’s op Instagram delen met de wereld 🙂

Wie actief is op Instagram zag de hashtag #2017bestnine misschien al passeren met een foto van bloggers hun 9 beste foto’s. Vond ik best intrigerend en uiteraard heb ik het ook eens opgezocht voor mijn eigen Instagram account Hello Boontje.

Het fijne is, aan iedere foto hangt een herinnering en dat leek me wel fijn om eens te delen.

f8

1. Deze foto was zo eenvoudig maar ik weet nog dat opeens de likes binnen vlogen. Ik dacht dat mijn account gehackt was. Maar niks was minder waar. Waarschijnlijk gepost op net dat juiste moment en geliked door net die juiste volgers. Het was een topper 🙂

f9

2. Een van mijn favoriete outfits die ik droeg op weg naar de stockverkoop van Estée Lauder.

f10

3. Mijn tweede giveaway van dit jaar. Ik gaf deze kleurrijke oorbellen weg.

f1

4. Rondjes draaien in de tuin voor mijn #10days10outfits projectje.

f7

5. Op de opening van Bolia in Gent in mijn favoriete jumpsuit.

f4

6. Samen met de husband op Summerfestival <3

f5

7. Op weg naar de opening van Bolia samen met mijn bestie.

f6

8. Vlugge outfitshot van mijn favoriete broek. Ik was toen op weg naar een afspraak met een collega die ik een hele tijd niet meer had gezien.

f3

9. Koffie slurpen in Antwerpen met mijn man.

Ondertussen is mijn feed op Instagram helemaal veranderd en ga ik er helemaal anders mee om zoals jullie dit jaar ook konden lezen in één van mijn posts. Maar ik moet toegeven Instagram… ik blijf er een haat/liefde-verhouding mee hebben. Misschien kan ik dan ook al een goed voornemen voor 2018 maken : vergeet die cijfers en statistieken en ga voor de fun.

Ik wens iedereen alvast een prettig eindejaar en ik wil van de gelegenheid gebruik maken dank je wel te zeggen. Aan die trouwe volgers, de toevallige passanten op mijn blog, de fijne mensen die ik heb leren kennen via mijn blog en voor de samenwerkingen waar ik aan heb kunnen meewerken.

Ik ben alvast benieuwd wat 2018 in petto heeft.

Happy New Year !

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

 

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?