Home » PARTY WEAR : HEIDI KLUM FOR LIDL

PARTY WEAR : HEIDI KLUM FOR LIDL

PARTY WEAR : HEIDI KLUM FOR LIDL

Processed with VSCO with a6 preset

Begin december bracht Heidi Klum samen met Lidl haar tweede collectie uit. Ja, ja, je leest het goed. Heidi Klum bracht een feestcollectie uit in samenwerking met Lidl.

De collectie zelf noemt Esmara by Heidi en is super uitgebreid. Lees : jumpsuits, blazers, leggings, kokerrokken, mini-rokjes, topjes, schoenen,… Je kan je voor de feesten helemaal in Heidi Klum glitter-outfitjes stoppen en the best part is … De kwaliteit is goed en het prijskaartje is heel betaalbaar.

Processed with VSCO with a6 preset

Dus daar zat ik dan voor mijn scherm begin december, de pre-sales af te schuimen (net op een moment dat ik had gezworen een maand niet te shoppen, wat een lachertje 😉 ). Uiteindelijk ben ik gezwicht voor een feestjurkje en de kokerrok met velvet zwart topje.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik was zo enthousiast toen ik mijn pakje kreeg dat ik er een kleine vlog op Instagram stories van maakte. Wie het filmpje gemist heeft :  het had iets van oeee en aaa en moooi en prachtig m.a.w. ik was kei-enthousiast.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De stuks pasten goed. Over het feestjurkje was ik iets onzekerder, as in, zal mijn mama belly niet te veel geaccentueerd worden, maar ik kreeg een ’thumbs up’ van de husband dus ik heb het gehouden.

Processed with VSCO with a6 preset

De kleur van het jurkje is rosé goud en is super mooi. Het is aansluitend en trek je lekker gewoon over je hoofd. Ik combineerde de jurk hier met gouden glitterschoenen en mijn statement oorbel die ik vorig jaar van mijn Secret Santa kreeg.

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  /  Dress – Heidi Klum by Lidl  /  Shoes – Zalando  /  Earring – Zalando  /  Lipstick  –  Les Couleurs de Noir  /  Nails – Elegant Touch

De kokerrok hieronder vind ik prachtig. Ik combineerde hem met het topje in velour en fijne hakken. Een leuke feestoutfit. Nog een blazertje er over en je bent good to go 🙂

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

WEARING  /  Top – Heidi Klum by Lidl  /  Pencil skirt – Heidi Klum by Lidl  /  Necklace – Primark  /  Shoes  –  Stradivarius  /  Nails – Elegant Touch  /  Lipstick – Les Couleurs de Noir

Ik vind ze beide looks heel tof voor de feesten maar ik denk dat het gouden jurkje mijn voorkeur heeft voor oudjaar en de kokerrok voor nieuwjaarsdag zelf. Wat denken jullie ?

Alvast een fijn oudjaar gewenst <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

6 Comments

 1. Nathalie Demeester
  29/12/2017 / 20:29

  Mijn favoriet is de eerste!

 2. 30/12/2017 / 15:12

  Wauw, dat ziet er echt leuk!! Het zou nooit op me opkomen dat de jurk van Lidl komt, wel cool! ? ?

  • 30/12/2017 / 15:27

   Ja cool eh. Best apart vind ik ook dat Lidl kledij uitbrengt maar deze collectie is tof <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?