Home » REVEALING THAT WEDDING PARTY DRESS

REVEALING THAT WEDDING PARTY DRESS

REVEALING THAT WEDDING PARTY DRESS

LRM_EXPORT_20170920_202809

I’m back ! Na een weekje Hong Kong ben ik terug en eindelijk kan ik mijn avondjurk onthullen die ik droeg voor het huwelijksfeest van mijn schoonbroer. Want na mijn zoektocht in eigen kast en mijn 2dehands.be vondsten die ik met je deelde, ben ik voor een andere optie gegaan. So let me introduce you the dress that made it 😉

LRM_EXPORT_20170920_203838LRM_EXPORT_20170920_204213LRM_EXPORT_20170920_204027

You know my motto : “Secondhand can be fashionable too” en 2dehands is het geworden. Deze catch vond ik op designer-vintage.com. De site is één van mijn favoriete hotspots online om 2dehands designer items te scoren. Het was de allereerste keer dat ik effectief iets kocht via deze site (regelmatig een 2dehands Chanel op m’n wishlist gezet maar de twijfel nam steeds toe).

LRM_EXPORT_20170920_203938

De jurk werd verkocht via het hoofdkantoor zelf en de communicatie was picco bello. Dus na een paar keer over en weer mailen met alle details van maten en afmetingen en nog een beetje pingelen aan de prijs (it’s a game to me honey’s) hadden we een deal. De jurk was van mij. Ze werd netjes en snel verzonden (met nog een paar goodies en een personal note, dat geeft altijd een extra). So yes, you can call me a very happy customer 🙂

LRM_EXPORT_20170920_204437LRM_EXPORT_20170920_204640

Oh ja, klein detail, één maat was ik vergeten opmeten – euh – de totale lengte. Even niet aan gedacht dat die Nederlandse dames met hun ellenlange benen ver boven mijn meter 60 uitsteken. Laten we zeggen, zelf mijn hoogste hakken konden de boel niet redden. Maar la mama heeft dat netjes opgelost (dank u mama) en ik kon met een gerust hart vertrekken naar het huwelijk.

LRM_EXPORT_20170920_204113LRM_EXPORT_20170920_203647

De jurk zelf is lekker flowy in zijde en heeft een mooie open rug. Ik heb ze gecombineerd met fijne oorbellen gevonden op reis in Praag en mijn handtas is een vintage clutch van mijn mama. Het is één van mijn favoriete tassen om te dragen voor een huwelijksfeest of andere feestelijke gelegenheden en het maakt het gewoon extra speciaal dat zij deze vroeger zelf droeg op die speciale momenten. I love the thought of a story behind an item.

LRM_EXPORT_20170920_203728

Voor het avondfeest werd mijn haar en make up door een lieve make-up artieste verzorgd. I adore some pampering en het is best wel spannend om dat eens uit handen te geven en te zien hoe iemand die je helemaal niet kent, je make up aanpakt. I went all the way, met fake eyelashes er boven op. Had de eyelashes zelf een paar jaar terug in Hong Kong gekocht en wou ze graag aan zien. Want op vlak van wimpers plaatsen ben ik zelf een kluns en nu kon ik ze eindelijk eens door een pro laten plaatsen. Laten we zeggen, ze waren massief groot. Een kleine windstoot en ik vloog weg 🙂 Maar goed, I’ve tried them, en weet nu dat ik voor iets kleiner moet gaan indien ik het butterfly-effect wil vermijden 🙂

Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn uiteindelijke keuze vinden. Share me your thoughts boys and girls 🙂 would love to hear it <3

 

WEARING

Evening Dress – Alice + Olivia found @ designer-vintage.com

Shoes – Torfs

Earrings – souvenir bought in Prague

Clutch – vintage

Bracelet – Miracles by Annelien Coorevits

 

8 Comments

 1. Emma
  21/09/2017 / 20:51

  Was waiting for this blog, ❤️ the dress wow!!

 2. Leen
  21/09/2017 / 21:42

  Super mooi , straal straal ??

 3. Pingback: GINGHAM AND FRILLS
 4. Pingback: 100 BLOGPOSTS

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?