Home » GASTBLOG : DEBBY THE CHOCOHOLIC EN HAAR FAVORIETE SPORTMERKEN

GASTBLOG : DEBBY THE CHOCOHOLIC EN HAAR FAVORIETE SPORTMERKEN

GASTBLOG : DEBBY THE CHOCOHOLIC EN HAAR FAVORIETE SPORTMERKEN

Vandaag neemt Debby mijn blog even over. Deze knappe yogi heb ik leren kennen via Instagram en ik hou van haar positiviteit en fijne blogposts met leuke yoga-inspiratie en fijne receptjes. En ze heeft een zwak voor pindakaas (!), net als ik en dat schept onmiddellijk een band 😉 Als gastblogger deelt ze hier haar favoriete sportmerken. Lezen jullie mee ?

4

Hey iedereen,
Onlangs schreef Ellen een gastblog voor mijn blog, nu draaien we de rollen om en schrijf ik een gastblog voor Hello Boontje. Ik ben super enthousiast voor deze blogpost, want vandaag deel ik met jullie mijn favoriete sportmerken.

Eerst even voorstellen:
Mijn naam is Debby, ik ben een 25-jarige blogster uit Vlaams-Brabant. Naast een verslaving voor chocolade heb ik passies voor yoga, POP Pilates en lekker eten. Op mijn blog en Instagram deel ik regelmatig yoga- en food gerelateerde berichten.
Ellen en ik leerden elkaar dus kennen via Instagram. Haar passie voor mode en haar prachtige foto’s waren de reden dat ik haar begon te volgen. Ondertussen heb ik haar wat “leren kennen” en ik moet zeggen dat ik Ellen een enorm lieve meid vind!

Yoga

Zoals ik hierboven vermeldde, heb ik een passie voor yoga. Deze passie wou ik graag delen met anderen, daarom besloot ik vorig jaar om te starten met de opleiding Yoga Instructor. Ondertussen geef ik privé- en groepslessen, hier haal ik veel voldoening uit.
Naast mijn lessen beoefen ik (bijna) dagelijks yoga. De lengte van mijn sessie hangt af van mijn mood en het tijdsstip. Hoe lang of kort de sessie ook is, nadien voel ik me altijd herladen en blij.
Yoga betekend voor mij helemaal tot rust komen en werken aan een betere versie van mezelf. Ondertussen doe ik al 3 jaar aan yoga en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad! Dankzij yoga ben ik op verschillende vlakken vooruitgegaan (kracht, lenigheid en zelfkennis) en heb ik innerlijke rust gevonden.

Mijn favoriete sportmerken:

Vroeger bestond er veel minder yoga- en sportkledij dan nu, dat komt omdat we tegenwoordig meer in de fitness of op de yogamat te vinden zijn. Ook daar moet je zien dat je er “mooi” uitziet op een comfortabele manier.
Persoonlijk vind ik sporten of yoga beoefenen in een joggingbroek en T-shirt héél ongemakkelijk, geef mij maar een sport bh en legging!
Op Instagram krijgen mijn volgers een kijkje in mijn sportkleerkast, maar wat zijn nu mijn favoriete merken? Hieronder som ik er enkele op:

#1 POPFLEX

POPFLEX is ongetwijfeld mijn nummer één favoriete merk. Dit merk is opgericht door Cassey Ho, de oprichtster van Blogilates/ POP Pilates. Haar bedoeling is om elke vrouw zich mooi te laten voelen in sportkledij. Velen zeiden dat ze het niet ging kunnen, maar Cassey bewees het tegendeel. Ondertussen is ze de nummer 1 fitness goeroe en haar kledingmerk staat mee aan de top. Dat is het bewijs dat je gewoon voor je dromen moet gaan, toch?
POPFLEX heeft heel lang op mijn wishlist gestaan, eigenlijk al vanaf het moment dat ik begon met POP Pilates. In maart ’17 kocht ik mijn eerste kledingstukken en ik was echt in de wolken. Voor het eerst voelde ik me mooi en comfortabel tijdens het sporten.
De sportbh’s bieden een goede ondersteuning voor je boezem en ze zien er gewoon sexy uit.
De leggings voelen aan als een tweede huid en zijn super comfortabel. De zwarte legging op de foto heeft een ‘high waist band’ waardoor je je niet onzeker hoeft te voelen over lovehandels of een buikje. Handig voor wanneer ik me onzeker voel.
Tip: De levering buiten de US is gratis vanaf 250$, bestel dus samen met je vriendin(nen)!

42

Klik hier voor de website.
Social Media: INSTAGRAMFACEBOOK

#2 Onzie

Onzie is nog zo een merk waar ik van droomde. Dit merk leerde ik kennen via Instagram en ik was opslag verliefd.
In September organiseer ik een leuke Yoga Challenge (#YogisEatChocolate) en Onzie ging akkoord om ons te sponsoren. Dat betekent dus dat ik mijn eerste Onzie outfit mocht uitkiezen uit de nieuwe herfstcollectie. Vol ongeduld wachtte ik op mijn pakketje en toen het bij mij thuis geleverd werd kon ik dan ook niet wachten om het outfitje aan te trekken.

De stof van mijn yogalegging voelt aan als een tweede huid en de sport bh zit als gegoten.

1

Klik hier voor de website.
Social Media: INSTAGRAMFACEBOOK

#3 Arthletic Wear

Arthletic Wear is nog zo een merk dat ik via Instagram leerde kennen. De kleding ziet er heel mooi en vrolijk uit door de leuke prints. De kleding zelf lijkt wederom heel comfortabel en ik vind dat bepaalde poses nog mooier lijken gewoon door de leuke outfits.
Zelf heb ik nog niets besteld bij Artlethic Wear, maar dat komt nog wel :-).

Knipsel

Source picture : IG

Klik hier voor de website.
Social Media: INSTAGRAMFACEBOOK

#4 Inner Fire

Dit merk heb ik wederom via Instagram leren kennen. Mijn eerste kledingstuk van Inner Fire was een tanktop die ik mocht reviewen voor Yogachicks.nl. De tanktop zit heel comfortabel en stoort me niet tijdens het sporten of beoefenen van yoga. Dit is één van de uitzonderingen, want ik draag heel zelden topjes om te sporten.

De sportbh’s van Inner Fire zijn echt supermooi! In juli deed ik mee aan een Yogachallenge, hiermee won ik een kortingsbon. Na even rond te neuzen op hun website was ik verliefd op hun sportbh’s. Ik bestelde twee bh’s van de oude collectie en een bh van de nieuwe collectie. De rugdetails van de laatst vermelde sportbh vind ik heel mooi! De bh’s zitten allemaal super comfortabel, ik zou ze zeker aanraden!

67Klik hier voor de website.
Social Media: INSTAGRAMFACEBOOK

#5 YogaChicks

YogaChicks is een leuk merk uit Nederland. Afgelopen zomer kreeg ik de kans om met hun samen te werken. De meiden achter YogaChicks zijn enorm lief en beide heel gepassioneerd.
Ik mocht een leuke legging en yogatop reviewen voor mijn blog.

De legging voelt heel glad aan en zit als gegoten. Ook hier past de term ’tweede huid’.
De tanktop zit heel comfortabel en tijdens de yogabeoefening hangt dit topje niet in de weg. Meestal beoefen ik yoga in een sport bh en legging, maar tijdens koudere dagen is dit topje zeker welkom!

3

Klik hier voor de website.
Social Media: INSTAGRAMFACEBOOK

#6 NIKE

Last, but not least: Nike. Dit is mijn favoriete sportmerk en ook het eerste sportmerk dat ik aanschafte toen ik begon met sporten. Hun sportsbh’s zijn op zich heel simpel, maar ze zitten echt fantastisch! Naast sportbh’s bezit ik ook een legging van Nike. Deze legging voelt heel zacht aan en zit enorm comfortabel. Na 2 jaar vind ik dat de legging nog steeds fantastisch is. De stof is van goede kwaliteit en de kleur blijft mooi en fel. Deze legging heeft ook een high waist band, zoals ik al eerder vermelde vind ik dit fantastisch op dagen dat ik me onzeker voel.

8
Klik hier voor de website
Social Media: FACEBOOKINSTAGRAM

Zo, dit waren mijn favoriete yoga- en sportmerken. Misschien heb je vandaag wel enkele leuke merken leren kennen en wie weet pronk jij binnenkort ook in een leuk outfitje uit bovenstaande merken. Vind je dat Boontje en ik een bepaald merk moéten leren kennen? Laat het ons weten in onderstaande comments 🙂

Liefs,
Debby ♥

Volg Debby op haar blog, of volg haar op Instagram en Facebook.

4 Comments

 1. 19/09/2017 / 15:22

  Ik vond de samenwerking met jou echt superleuk! Bedankt voor de wisselwerking tussen onze blogs ?.
  En nog even dit: YOU ARE AMAZING ❤️

  • 19/09/2017 / 17:51

   Merci meid ! Ik vond het ook superfijn en leuk om je nog beter te leren kennen ! <3

 2. 22/09/2017 / 22:33

  Ik zie die Debby ook overal 🙂 Leuk geschreven!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?