Home » SEPTEMBER IN PICTURES

SEPTEMBER IN PICTURES

SEPTEMBER IN PICTURES

Het is oktober ! Tijd dus om eens september in foto’s te overlopen. Deze maand stond vooral in het teken van onze reis naar Hong Kong en het huwelijk van mijn schoonbroer en schoonzus.

Maar kijk gerust mee wat er nog allemaal gebeurde.

De foto’s doorloop je van links naar rechts, van boven naar onder 😉

De eerste schooldag ! Mooi weer dus ideaal om samen te voet naar school te gaan <3 | Gent zingt Disney ! Dit mag een jaarlijks event worden. Mijn vriendin en ik waren het over eens. Honderden mensen die samen Disney zongen onder de schapenstal van Gent ? It was like therapy #happymoments | Een Sandra Bekkari momentje | Het sportseizoen is begonnen. Ik doe terug Partyrobics bij S-pression. | De schoolweek is officieel gestart en na school eten we zelfgemaakte kiwi-ijsjes | Proeflessen volgen in mijn gemeente. Op woensdag volgde ik yoga en tacoyo. De opkomst was massaal (150 personen !). Blijkbaar niet alleen in mijn zoektocht naar een stressloos leven. | Bijpraten met een vriendin bij Alice in Gent. | Pre-verjaardagsfeestje van de dochter voor de thuisblijvers. Dit jaar geen prinsessentaart op haar verlanglijst maar Gruffalo. | Familiedag in de Olmense Zoo | Mijn eerste lipstick review.

En we zijn vertrokken ! Hong Kong here we come ! | Arrived. Toekomen en de eilanden terugzien vind ik altijd zo rustgevend. | Lunch met familie. Noedels it is… #nomnomnom | Wedding day ! Ze zagen er beiden prachtig uit <3 | Verjaardag van mijn dochter. Dus even gezellig op stap (en de vermoeidheid proberen te verbijten van de dag er voor) | Hop op de dubbeldekker. Favoriete plek is helemaal bovenaan (zowel voor mij als de kids 😉 ) Dan kijk je lekker uit over de straten. | Yam Chaaaa. Thee drinken met familie 🙂 | Skydining. We did it! Na 10 jaar Hong Kong bezoeken, hebben we eens diner with a view gehad. | Ons laatste avondmaal. Nog eens sushi om af te sluiten 🙂

Thuis cadeautjes testen uit HK. Hoe het er uit zou moeten zien. | Realiteit 🙂 | Crush op deze Laurence Delvallez oorbellen. | Een prachtige nazomerse zondag vraagt om BBQ. | Gratis tickets voor Night Shift in Kortrijk. Check mijn Facebook 😉 | Mijn lieve vriendin Peggy getuigd in Libelle in het artikel 100 vrouwen over borstkanker #trots | Een nieuw Sandra Bekkari momentje (ik begin fan te worden) | Een nieuwe tweedehands styling op de blog | Regenachtige zaterdag. Tijd om wat jasjes te verkopen op 2dehands.be. | Drinks on Saturday bij La Promesa <3

Benieuwd wat oktober brengt ? Volgende maand hou ik een nieuwe month in pictures <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Looking for Something?