Home » SHOPPING ON A BUDGET

SHOPPING ON A BUDGET

SHOPPING ON A BUDGET

Gisteren boodschappen gedaan samen met de mama en even de aanliggende winkel binnen gesprongen. Bristol. Voor wie het niet kent, de vroegere Shoe Discount 🙂 Ik moet bekennen, ik ben nooit helemaal weg geweest van deze winkel en voor de kledij heb ik nooit echt oog gehad. De nieuwe naam van de winkel snap ik al helemaal niet (doesn’t sound very sexy). Maar… ik was toch wel aangenaam verrast. So I had to share this with you 😉

De kledij was echt wel fun en had wel een zeker coolness. Jep, ik zie je fronsen, ik ben ook verrast. Daarnaast is het betaalbaar dus minder pijn in de portemonnee na een shopping frenzy.

So find my summer selection below en spring eens binnen. You never know, what you might find 😉

 

Stripes and strings. De palazzo pants in strepen is echt super cool <3 De top kan perfect op deze broek of een boyfriend jeans.

TopPalazzo Pants

 

A little bit boohoo. Schattig met de flosjes onder aan de top en de uitsnijding van de rok is supercute.

Top FringesSkirt

 

 

Badges and bling. You know I love those badges. De jeans heeft een mooie washing en bagdes prints.

T-shirt WOWJeans

All can be found at Bristol.

 

1 Comment

  1. Pingback: In lumina

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?