Home » EMBROIDERY AND FRILLS

EMBROIDERY AND FRILLS

EMBROIDERY AND FRILLS

top

Vorige week gaf ik al een trend alert : embroidery spot je nu overal ! Ik vind het echt super mooi. Je spot het op jurken, truien, broeken, jasjes en ja dus ook tops.

Frills, ruches, fringes, frullen or how you like to call it 🙂 , is ook helemaal on trend.

Deze top uit Zara has the best of both worlds. Leuke fringes aan de armen en mooie broderie. Toen ik onlangs een jasje ging halen voor mijn zoon, sprong de top onmiddellijk in het oog en is het dan ook in mijn boodschappenmandje beland. Het jasje daarentegen, daar ben ik nog naar op zoek. Sometimes we have to set priorities 🙂

Oh ja, and it has a very cute back. Maar deze deel ik binnenkort wel eens in een outfit post 😉

Top with Frills and Embroidery – Zara

Bron foto’s : zara.com

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?