Home » MY FRILL OBSESSION CONTINUES

MY FRILL OBSESSION CONTINUES

MY FRILL OBSESSION CONTINUES

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Een tijdje terug vond ik deze blouse bij Primark. Ik had al verschillende lookalikes bij andere merken gespot en tijdens mijn kleine shopping freezy bij de low-budget-keten, ben ik toch overstag gegaan.

So mijn eerste item met frullen (of frills, ruches, fringes or how you like to call it) was een feit. Op Pasen droeg ik mijn nieuwe aankoop op een highwaisted skinny. Maar ik denk de blouse ook eens te combineren op een lange rok. Lijkt me best nog leuk.

Tweedehands ben ik ook op zoek gegaan naar deze trend en heb ik een leuke sweater van Pinko met frullen gevonden.

Check onderstaande link eens voor je 2nd hand catch of the week 😉

Ruffled Sweater @ 2dehands.be

 

Wearing :

Denim Blouse – Primark

Highwaisted Jeans – Primark

 

Alternatives also to be found at :

Ruffles @ Asos.com

Volant @ H&M

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?