Home » THE REASON I STARTED THIS BLOG

THE REASON I STARTED THIS BLOG

THE REASON I STARTED THIS BLOG

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

The reason I started this blog… Het voel toch wel raar om hier over te schrijven vind ik. Maar what the hell 🙂 Let’s share already a small part.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door mode en van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor het snuisteren op oude zolders, in m’n mémé’s kast en later in kleine tweedehandswinkeltjes. Ik herinner me de kleren die m’n mama had bewaard uit haar jonge tijd. Ik vond het super fascinerend. Zo mooi en zo jammer dat er maar enkele stuks overbleven. In één van haar jurken, gevonden op zolder, heb ik een bepaalde zomer ieder festival afgeschuimd.

Of de laarsjes van mijn tante. Die ik vond in haar garage en ze waren prachtig. Alleen de kleur vond ik niet zo handig. Een donkergrijs dat nergens echt op paste. Ik heb ze toen zwart geverfd en een band met reliëf erop grijs gelaten. Mijn nicht heeft er nog spijt van dat ze er toen het potentieel niet van inzag 😉

Of het rugby T-shirt op de kop getikt in Italië in zo een kleine schattige vintage store, toen ik voor de eerste keer alleen op reis mocht met een vriendin. All sweet memories <3

Met de komst van de kindjes verschoof het shoppen in de stad, naar het shoppen online. Tijdens mijn moederschapsrust van mijn zoontje, had ik een lichte designer bag obsessie (dat was er altijd al maar toen had het echt de tijd om te exploderen) en zat ik dagelijks het net af te schuimen op zoek naar die perfecte tweedehands Chanel tas 🙂

En nu een aantal jaar later ben ik mijn blog gestart. Nieuwe spullen afgewisseld met tweedehands vondsten die ik graag wil delen met jullie. Rond tweedehands hangt dikwijls zo een muf imago. Of denken we onmiddellijk aan retro. Maar secondhand can be fashionable too. Je kan je eigen stijl leuk aanvullen met tweedehands spullen en zo een originele combinatie maken.

Waarom ik de stap effectief gezet heb, is nog een veel langer verhaal. Maar om al een korte aanzet te geven… I needed something fun and positive in my life and some me-time, so the blog ‘Hello Boontje’ was born <3

Wearing :

Leather Jacket – Maje found at 2dehands.be

Vintage Bag – Delvaux found at ebay.be

Dress – Primark

Shoes – Torfs

2 Comments

  1. Pingback: 100 BLOGPOSTS

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?