Home » SUCH A LOVELY DAY

SUCH A LOVELY DAY

SUCH A LOVELY DAY

_KCC4664

Dit weekend vierden we met familie de eerste communie van onze dochter. Ik moet toegeven, ik had wel wat schrik dat het moment ging overgenomen worden door stress, maar dit was uiteindelijk helemaal niet het geval. Het was een prachtig weekend waarin we dit samen met familie hebben gevierd. Gewoon genieten, van elkaar, het lekkere eten en het prachtige weer. The kids had fun, een springkasteel is always a winner, en uiteindelijk vinden de volwassenen het ook wel leuk om nog eens zot te doen op een springkasteel 🙂

Zo een weekend vraagt natuurlijk om een outfitpost. Haartjes gedaan, nagels gelakt. All dressed up dus 🙂 Ook altijd fijn om de andere fashionable mama’s te spotten in de kerk en misschien zelfs wat trends ? Metalics, bloemenprints, nude colours and high heels waren in

_KCC4731x.jpg

Ikzelf ben meegegaan in de flower-trend met m’n jurk. De halsuitsnijding van het kleedje maken het iets aparter en wat minder klassiek.

2017-05-03 02.06.00 2

Mijn smokingjasje komt van Dries Van Noten en heb ik ooit gescoord op een stocksale. Ik haal het niet veel uit de kast, maar ik vond het hier best passen op dit jurkje en het gaf wat coolness op de klassieke jurk. De kleur is crisp white m.a.w. vlekkengevaar ! Maar ik heb het ongeveer wel overleefd. Niet te veel gesmost 🙂

_KCC4656

Het witte armbandje heb ik gewonnen via Instagram en komt van @christians_bracelets. A big thank you for this !

_KCC4630

Mijn oorringen zijn handgemaakt door een goede vriendin. Ik vind ze zo mooi. Ik heb ze nog net kunnen kopen voor ze vertrok naar de States samen met haar gezin. Haar avonturen kan je volgen op Goudsmid op weg. Check it out <3

WEARING :

Dress – River Woods

Smoking Jacket – Dries Van Noten

Shoes – Les Autres @ Torfs

Clutch – Abro

Bracelet White Pearls – Christians Bracelets

Love Bracelet – Miracles bij Annelien Coorevits

Nails – OPI and Sasa

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?