Home ยป STYLING DAYS BIJ LOLA LIZA

STYLING DAYS BIJ LOLA LIZA

STYLING DAYS BIJ LOLA LIZA

Dit weekend mocht mijn inner stylist zich helemaal uitleven tijdens de Lola Liza styling days. Dat ging uiteraard gepaard met een eigen styling met kledij van Lola Liza.

Wat zijn de Lola Liza Styling Days ?

De Lola Liza Styling Days is een weekend vol leuke dingen in jouw Lola Liza winkel. Je krijgt op de volledige collectie 20% korting en in iedere winkel is er wel van alles te doen : nagels lakken, een lekker drankje en knabbels, een gratis make-uplook. In sommige winkels kon je styling advies krijgen door een blogger en in Lochristi was dit dus yours one and only Hello Boontje.

De namiddag zelf was super leuk. Ok, eerlijk is eerlijk, je mag geen verlegen besje zijn. Mensen zullen niet spontaan bij je komen om stijladvies te vragen, maar met plezier sprak ik mensen aan. Ik legde uit wat ze konden verwachten en iedereen was eigenlijk onmiddellijk enthousiast. Ik zocht accessoires uit, stelde volledige outfits samen en het werd gesmaakt, dus voor mij was het een super gezellige en geslaagde namiddag.

styling days bij lola liza

Wat droeg ik die dag ?

Zelf koos ik uit de collectie voor een jumpsuit in een fris pastelkleurtje en bloemenprint, gecombineerd met een kaki biker jasje en mijn comfortabele sneakers. Het jasje was zalig om te dragen, het stofje is super zacht en het zat ongelofelijk lekker. De jumpsuit speelt mooi in op de huidige bloementrend, maar is toch iets stoerder dan een bloemenjurkje. Je kan de jumpsuit ook gekleder dragen met een hakje en een blazer voor een feestje of met sandalen voor een dagje aan het strand.

styling days bij lola liza

Ik draag : Lola Liza jumpsuit ; Lola Liza biker jasje ; Adidas sneakers

Ik ben benieuwd wat je van mijn gekozen look vindt. Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Lees ook : 5 ZOMER TRENDS GESPOT BIJ LOLA LIZA

6 Comments

 1. 12/04/2019 / 07:04

  Superleuke jumpsuit en de sytling is lekker stoer/ casual! Daar hou ik ook van. Liefs Sandra

  • helloboontje
   Auteur
   18/04/2019 / 10:35

   Dank je wel Sandra x

 2. 12/04/2019 / 13:42

  Je outfit โค๏ธŽ Super mooi! Ik zou er zelf niet aan gedacht hebben om sneakers met zo’n bloemen jumpsuit te combineren, maar ik vind het ontzettend leuk staan! Ga ik ook eens uitrpoberen ๐Ÿ™‚

  • helloboontje
   Auteur
   18/04/2019 / 10:35

   Hi Sarah, wat fijn te horen. Zeker doen ๐Ÿ™‚

 3. 12/04/2019 / 15:21

  O wat geweldig! Had ik maar geweten dat er van dit soort dagen waren. Ik ben sinds kort bekend met dit merk en ik vind het fantastisch! Nou nog even uitzoeken waar een winkel bij mij in de buurt zit!

  • helloboontje
   Auteur
   18/04/2019 / 10:35

   Inderdaad jammer. Maar ze doen veel leuke acties dus ik denk dat er binnenkort nog wel korting zal te pakken zijn. Groetjes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?