Home » TESTED : ELEGANT TOUCH NAILS

TESTED : ELEGANT TOUCH NAILS

TESTED : ELEGANT TOUCH NAILS

Een mooi kleurtje op je nagels ? Geen kans dat de kleur chipt ? Jep, dat klinkt goed en wou ik graag eens proberen. In mijn goodie bag van de persdagen vond ik setjes valse nagels van het merk Elegant Touch en ik was getriggerd. Lukt me het om deze netjes aan te brengen ? En kan het product me overtuigen ?

Tegenover valse nagels, sta ik een beetje… Ja, hoe zou ik het omschrijven. Het doet me niet veel. Ergens heb ik het idee dat het fake overkomt. M.a.w. ik gebruik het nooit. Buiten ooit eens een leuk pakje dat ik kocht in Primark met Rudolfs en kerstbomen. Maar er werd maar 1 nagel versierd met een Rudolf per hand en de rest van de nagels werd lekker rood gelakt. A Christmas touch op de nagels as we say.

Maar de kleuren van Elegant Touch spraken aan en ik ging aan de slag met Elegant Touch Polish Petrol. Een mooie diepblauwe glanzende kleur.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Op de achterzijde staat al veel info. Maar valse nagels, het was nieuw voor me. Dus ik las voorbeeldig de bijlage.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

De verpakking bevat 24 nagels in 10 verschillende maten. Lijm en een vijltje zijn toegevoegd. De 10 verschillende maten zijn wel handig. Zo kan je makkelijk de nagels passen op je eigen nagels en het juiste formaat al klaarleggen vooraleer je aan het lijmen begint.

Processed with VSCO with s2 preset

Ok de nagels zijn lang en best wel puntig. Helemaal on trend maar echt niet mijn ding. Te lang, te spits en zo niet handig met twee kiddos in tha house.

Zoals je ziet hierboven had ik voor mijn ringvinger een toch iets te grote maat gekozen maar in het uiteindelijke resultaat viel het goed mee. Ohh ja en je moet oppassen dat er geen lijm op je huid komt (auw).

De lijm droogt snel en na het aanduwen van de nagels zijn ze dus vlug vastgelijmd.

Processed with VSCO with s2 preset

Na het op maat knippen en bijvijlen kwam ik op de ideale Boontjes lengte. Niet te lang en rond gevijld. My style 🙂

Ik moet toegeven… ik was verkocht. Ik bleef er maar naar staren. Perfecte glans. De nagels voelden in het begin wat raar aan, want ja uiteindelijk heb je toch iets op je nagels geplakt en dat voel je. Maar de nagels zijn echt mooi. Komt (volgens mij toch) niet fake over. Je hebt geen zorgen over gechipte nagels. Ze kunnen er natuurlijk wel afkomen doordat de lijm niet goed meer hecht.

Mijn conclusie ?

De nagels van Elegant Touch zijn gewoonweg mooi. De lengte en vorm kan je makkelijk aanpassen naar eigen stijl. De glans van de nagels is bijna fascinerend 🙂

Het aanbrengen is best makkelijk. Gewoon niet te groot gaan, goed passen op voorhand en alles al klaarleggen zodat je makkelijk kan lijmen. De bijlage lezen raad ik aan indien je een first-timer bent zoals mij.

De nagels blijven wel niet super lang. Na een paar dagen had ik er al een paar afgebroken maar dit kan ook door het aanbrengen van de lijm dat niet echt regelmatig was (I confess).

Het verwijderen van de nagels vond ik moeilijk maar ik had niet echt de juiste producten in huis en dit raad ik wel aan om ook te kopen om je nagels mooi te kunnen verwijderen en de lijmrestjes van je eigen nagels schoon te maken.

Al bij al een aanrader en zeker voor de feestdagen want ze hebben leuke kleurtjes en prints <3

Heb jij al valse nagels getest ? Laat je eigen bevindingen gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

8 Comments

 1. 24/12/2017 / 22:53

  Wauww ze staan echt super mooi ? !! Hahaha grappig, gebruik ook weleens nepnagels en dan knip ik ze ook korter. Ik vind het erg onhandig om lange nagels te dragen, vooral bij het typen hihih ? ❤️

  • 25/12/2017 / 09:28

   Ja toch ? 🙂 Ik heb gisteren er terug geplaatst voor het kerstfeest. Instant mooie nagels 🙂

 2. 26/12/2017 / 23:38

  Oh wauw super mooi! Heb nog nooit nepnagels geplakt want vind het een beetje eng, maar misschien dat ik het toch een kans geef! Zie vaak van die mooie exemplaren. Vind ze ook wel altijd lang en ben niet zo’n kei in vijlen :p haha.

  • 27/12/2017 / 10:48

   Ik had er voor kerst terug opgedaan. Echt leuk. Dat vijlen valt best wel mee. Ben zelf niet echt een nail artist 😉 Groetejes

 3. 27/12/2017 / 18:44

  Ik probeerde voor de feestdagen ook voor de eerste keer valse nagels (van Impress) maar daar had je geen lijm voor nodig (de lijm zat al op de nagels). Ook heel erg gemakkelijk om aan te brengen en het oogde ook vrij natuurlijk. Ik kreeg er veel complimenten over en niemand had door dat het valse nagels waren.

  • 28/12/2017 / 09:48

   Ja al van gehoord maar nog niet geprobeerd. Ga ik eens moeten testen <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?