Home » CATCH OF THE WEEK : VELVET

CATCH OF THE WEEK : VELVET

CATCH OF THE WEEK : VELVET

Boots  |  Sweatpants  |  Bomber  |  Over-the-knee boots  |  Jumper  |  Pencil skirtJumpsuit  |  all items found at 2dehands.be

Dat velvet momenteel één van mijn favoriete stofjes is, is ondertussen vast duidelijk. En ook tweedehands vind je leuke items in velour. Ik maakte een selectie van mijn favoriete items die je nu online vindt op 2dehands.be.

Best leuk om nog een tweedehands item last minute toe te voegen aan je kerstoutfit. Zo krijg je een originele look en hou je nog wat extra centjes over voor de kerstcadeautjes 😉 Wil je het beperkt houden dan kan je een leuk paar schoenen in velour, een bomber of een sweater toevoegen aan je outfit. Maar waarom niet eens een rok, een jumpsuit in velour of die fuchsia sweatpants ? Deze laatste gecombineerd met een klassieke blouse en loafers of heels en je outfit wordt verrassend classy.

Koop jij soms tweedehands ? Of heb je een leuk tweedehands adresje om te delen (zowel offline als online) ? Ik hoor het graag <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

 

10 Comments

 1. 21/12/2017 / 20:30

  Waauww , I love it ? ! Ik heb nog nooit tweedehandskleding gekocht. Ik denk dat ik gewoon te lui ben en sneller online op H&M kijk en uit gemakzucht iets bestel hihihih.

 2. 21/12/2017 / 22:52

  Ik hou van velvet! Ik kom regelmatig bij Episode en soms bij Zipper. Hele leuke winkels voor denim jacks en shorts van Levi’s, maar ze hebben er echt van alles!

  • 23/12/2017 / 11:12

   Episode ken ik. Idd ook leuk. Zipper ga ik eens moeten opzoeken. Benieuwd 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?