Home » THAT VINTAGE 80’S JACKET

THAT VINTAGE 80’S JACKET

THAT VINTAGE 80’S JACKET

Processed with VSCO with s2 preset

Checked blazers of geruite blazers… ze blijven een big thing in modeland. De jasjes, broeken, rokken en zelfs jurkjes in Prince de Galles en Pied-de-Poule motief blijf je spotten bij de modemerken (zie ook mijn vorige post). Maar ik had een missie. Ik wou een vintage versie. Heel toevallig vond ik er eentje bij Think Twice, mijn favoriete adresje voor vintage vondsten.

Processed with VSCO with s2 preset

De stof van het jasje is redelijk licht en is dus ook ideaal om in de lente de dragen. De snit is oversized, het heeft 2 grote zakken opgestikt en door de extra plooi gestikt op de schouders worden deze extra geaccentueerd. Eighties it is baby 🙂

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Het jasje combineerde ik hier basic met een korte ecru trui, skinny jeans en korte laarsjes. Een comfortabele outfit dat je makkelijk kan draag op kantoor, naar een meeting of een lunch date.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Om toch wat kleur in de outfit te brengen droeg ik mijn feloranje matte lipbalm van Revlon. Zo breng je wat kleur in je gezicht en in de outfit.

Processed with VSCO with  preset

Mijn vintage Chanel vond ik op Labellov en staat perfect bij deze look.

Processed with VSCO with s2 preset

WEARING  \  Blazer – Think Twice  \  Jumper – unbranded (Korean fashion)  \  Skinny Jeans – Primark  \  Shoes – Clarks  \  Vintage Bag – Chanel @ Labellov  \  Lipcolour – Revlon Matte Balm

Ik ben benieuwd wat jullie van dit jasje vinden en ik kan ook al verklappen dat ik enkele extra looks gecreëerd heb met dit jasje. Het leek me wel eens leuk om verschillende stylings te doen met één item. Keep an eye on my blog <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

6 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?