Home » THE 80’s ARE BACK : GO FOR CHAIN PRINT

THE 80’s ARE BACK : GO FOR CHAIN PRINT

THE 80’s ARE BACK : GO FOR CHAIN PRINT
the 80's are back chain print
the 80's are back chain print
the 80's are back chain print
the 80's are back chain print

Ik draag : Primark chain print blouse ; H&M legging ; Asos oorbellen

The 80’s are back, baby ! In de winkelstraat vind je momenteel veel 80’s geïnspireerde looks. Denk aan bike shorts met blazers, outfits met nadruk op de schouders, neonkleuren,… en ook chain prints.

Go for chain print

Deze laatste trend heeft me helemaal overtuigd. Chain prints of ketting print is hot en heel leuk om te stylen. Ik viel helemaal voor deze budget versie van Primark. Maar ook in Zara, vind je momenteel een heel leuke collectie met veel chain prints zoals jurken, blouses en wijdvallende broeken. Heel mooi voor de zomer en je kan het streetwise stylen met denim of klassiek met een pencil shirt of zwarte skinny.

Ik draag mijn oversized hemd hier met lekkere comfy leggings en combineerde er mijn Dolce&Gabanna geinspireerde oorbellen bij. Lekker over the top oorbellen die perfect bij deze blouse passen en een beetje fun toevoegen aan de look.

Het leuke aan chain print is dat je dit ook tweedehands kan vinden. Zelf heb ik nog geen vintage versie gevonden maar ik hoop er nog eentje te pakken te krijgen.

Wat vind jij van deze trend ? Is chain print een go of een ‘no’ voor je ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Check ook : HOE COMBINEER JE NEON GROEN ?

4 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   04/04/2019 / 12:38

   DANK JE WEL !

 1. 09/04/2019 / 05:35

  Kettingprints heb ik altijd al leuk gevonden, ik associeer ze met chique hemden van mijn oma destijds. Dus ik vind het super dat ze weer hot zijn!

  • helloboontje
   Auteur
   11/04/2019 / 09:41

   Ze zijn ook super mooi in een kleedje. Zo leuk dat het je mooie herinneringen geeft <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?