Home » UNBOXING THOSE PRESS DAYS GOODIE BAGS

UNBOXING THOSE PRESS DAYS GOODIE BAGS

UNBOXING THOSE PRESS DAYS GOODIE BAGS

Wie houdt niet van een goodie bag ? Leuke spulletjes om te proberen, nieuwe merken ontdekken… Op de persdagen van Yapado (mijn behind the scenes post, vind je hier) kreeg ik er 2 in mijn handen gestopt, en het leek me fijn met jullie te delen wat ik allemaal heb meegekregen naar huis om eens te testen en uit te proberen.

Come and have a look …

TAS 1

Processed with VSCO with s2 preset

Corine de FarmeMicellar Eye Make-up Remover

Processed with VSCO with s2 preset

Eentje met olie, die blijkbaar heel goed is voor de huid rond je ogen. Mijn huid rond de ogen is heel gevoelig en van de meeste eye make-up removal producten krijg ik rode vlekjes rond mijn ogen. Hier ben ik dus best benieuwd naar of mijn huid hier ook zo op reageert.

Corine de Farme – Make-up Remover wipes

Processed with VSCO with s2 preset

Ontsminkdoekjes met micellair water. Deze zouden superzacht zijn voor je huid.

Corine de Farme – Baby wipes

Processed with VSCO with s2 preset

Super handig om mee te nemen wanneer je opstap gaat met de kindjes.

Portefeuille van BOO !

Processed with VSCO with s2 preset

Naar dit tasje zou ik niet direct zelf grijpen. Maar het is natuurlijk wel heel handig om je munten in op te bergen. Check ook eens de site voor de handtassen. Er zitten pareltjes bij <3

TAS 2

Processed with VSCO with s2 preset

Elegant Touch – opplaknagels

Processed with VSCO with s2 preset

Deze heb ik ondertussen getest en ik deel mijn bevindingen binnenkort op de blog 🙂

Kneipp – douche mousse en body lotion mousse met amandelbloesem

Processed with VSCO with s2 preset

Heel benieuwd naar deze. De mousses voor onder de douche die ik ondertussen al gebruikt heb, vond ik maar zo zo. Ik ben dus heel erg benieuwd of deze me kan overtuigen. Een body lotion mousse is helemaal nieuw voor me.

Eylure – valse wimpers

Processed with VSCO with s2 preset

Deze zijn mooi ! Ik ben echt super onhandig om dit aan te brengen. Bij mijn laatste poging plakten mijn wimpers aan mijn ooglid (not really the look I was planning for 🙂 ). Maar deze zijn zo mooi dat ik misschien wel nog eens een poging waag 🙂

Yagua – detox drink

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Met rode biet. Nog niet getest en best benieuwd 🙂

Schuimwijn Lidl – veuve Louise

LRM_EXPORT_20171115_175232

Hoe mooi is deze fles ?! En ze is gevuld met roze bubbels. Echt heel leuk cadeau vond ik en ideaal voor de feestdagen (of om je 100 blogposts te vieren 😉 )

Persoonlijk vind ik het heel leuke spullen en ben ik dankbaar dat ik deze heb mogen ontvangen. Een aantal zaken liggen nu klaar om te testen en mijn bevindingen deel ik graag met jullie op de blog. Wil je graag iets getest zien of lees je graag een review van een bepaald product op de blog, laat dit gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

8 Comments

  1. 13/12/2017 / 08:54

    Er zitten echt leuke dingen tussen! Ik ben het meest benieuwd naar de producten van Kneipp en de bubbels 😀

    • 14/12/2017 / 12:04

      Kneipp moet ik nog testen maar de bubbels waren echt lekker en de fles is een eyecatcher. Groetjes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?