Home » 8 ADVENT CALENDARS THAT GET YOU IN THAT CHRISTMAS MOOD

8 ADVENT CALENDARS THAT GET YOU IN THAT CHRISTMAS MOOD

8 ADVENT CALENDARS THAT GET YOU IN THAT CHRISTMAS MOOD

We kennen allemaal de traditionele adventskalenders. Vroeger had ik er ook ieder jaar eentje. Ik vond ze de max. Elke dag 1 deurtje openen en tataaaa daar was je dagelijkse portie chocolade om te verorberen. Werd zo mijn chocoladeverslaving aangewakkerd ? Who will tell 🙂

Vorig jaar zag je ze al opduiken, maar dit jaar is het hot and happening : de adventskalender voor de grote meisjes. Je hebt er met juweeltjes, met pralines en met beauty en make-up. Ik ben er zot van. De spanning van vroeger voel ik dan helemaal terug. Jaaaa elke dag een deurtje openen en jaaaa elke dag een nieuw productje kunnen testen. Super leuk en… goed gezien van die merken want zo kan je een verschillende producten testen en leren kennen. It’s a winner.

Ik zou ze allemaal op mijn kast willen plaatsen, maar dat zou wat overdreven zijn. Mijn favorieten heb ik hieronder alvast opgesomd.

Rituals

rituals

Deze minikerstboom is te cute en elk pakje is gevuld met een zalig product van Rituals. What is not to love ?

H&M

h and m

Elke dag een nieuw gouden juweeltje in kerstthema. Schattig !

Essence

essence

Goede make-up producten on a budget en zo kan je elke dag jezelf verwennen.

Balmain

balmain

Niet de meest budgetvriendelijke kalender maar wat een plaatje en de producten zijn top.

Babor

babor

Elke dag een ampulle zodat je huid helemaal klaar is voor de feestdagen. Want, want, want !

Only You

only you

Elke dag een nieuw make-upje om te testen aan een zacht prijsje.

Primark

primark

Metallic make-up is hot ! En je kan al beginnen testen met deze kalender welke look je voor de feestdagen wilt <3

L’Occitane

loccitane

Zalige producten en ik hou van de authenticiteit van het merk. De kalender is prachtig getekend.

Heb jij je laten verleiden door een kalender ? Heb je een favoriet of nog een leuke om te delen ? Let me know darlings <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

6 Comments

  1. 06/12/2017 / 12:34

    hele leuke blog, vind de meeste alleen zo duur zoals rituals en body shop maar elk jaar denk ik nu ga ik 1 halen haha maar doe het dan vaak niet,,..nu zie ik net dat essence en h &m ze ook hebben die zijn wel betaalbaar hihih denk dat ik daar maar achteraan ga.

    Heb ook allerlei leuke blogs over heerlijke geuren, trendy woon assesoires en wat is in kwa kleuren enz …neem je een kijkje hotthingsforladies;-)

    • 06/12/2017 / 13:35

      Wat fijn te horen ! Ik heb er uiteindelijk eentje zelf in elkaar geknutseld. De DIY adventskalender vind je op mijn blog 😉 En dat bezoekje heb ik al gebracht. Heel tof meid !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?