Home » VALENTIJN KOMT ER AAN !

VALENTIJN KOMT ER AAN !

VALENTIJN KOMT ER AAN !

Valentijn komt er aan ! En dat betekent all things sweet en cute deze periode. Ok, eerlijk is eerlijk, ik ben niet te vinden voor de smootchy, smootchy, over the top Valentijn. Maar ik vind het wel leuk om even extra aandacht aan elkaar te geven, iets liefs voor elkaar te kopen of gewoon eens leuk op date te gaan. Kindjes eens bij de grootouders laten slapen en mama en papa naar de cinema of een etentje, that is my kind of Valentijn.

En natuurlijk kan een mooi lingeriesetje of een mooi lingerie accessoire niet ontbreken. Ik viel helemaal voor de prachtige kimono van Hunkemöller in een prachtige rode kleur. De perfecte kleur voor Valentijn.

valentijn hunkemöller

De kimono is prachtig afgewerkt met kant aan de mouwen, wat hem extra vrouwelijk maakt. Hij is mooi om cadeau te krijgen van je lover, maar even leuk om aan jezelf cadeau te geven.

valentijn hunkemöller

Ga je liever voor een setje, check dan zeker eens de Valentijnscollectie bij Hunkemöller, de lingerie komt in prachtige tinten rood en klassiek zwart. En de collectie is, wel een beetje pikant 😉 Als het aan Hunkemöller ligt, wordt het one hot Valentine’s day 🙂

valentijn hunkemöller

Ik draag : Hunkemöller rode kimono met kant.

Vier jij Valentijn ? Of helemaal niet ? Kopen jullie voor elkaar een cadeautje ? Of koop je gewoon lekker iets voor jezelf ? Laat het me gerust weten in de comments.

Check de volledige Valentijnscollectie op Hunkemöller.be.

Volg Hello Boontje op Instagram voor dagelijkse updates.

LEES OOK : EEN VALENTIJNSCADEAU VOOR HEM

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

 1. 03/02/2019 / 19:20

  Mooie foto’s! Ik heb ook een rood lingerie setje van Hunkemöller. Vorig jaar hebben we valentijn gevierd met de kindjes. Een lekkere gourmet, meer moet dat niet zijn. Een datenight met het ventje kan een andere keer ook 🙂

  • helloboontje
   Auteur
   07/02/2019 / 13:00

   Hoe leuk ! Zo een gourmet avondje is echt een goed idee.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?