Home » VROLIJKE ZWANGERSCHAPSKLEDIJ VAN BIJ ONS

VROLIJKE ZWANGERSCHAPSKLEDIJ VAN BIJ ONS

VROLIJKE ZWANGERSCHAPSKLEDIJ VAN BIJ ONS

Mijn buik wordt dikker en dikker en dat betekent dat mijn garderobe er ondertussen een beetje anders uitziet. Ik heb een klein rekje met zwangerschapskledij momenteel in huis waar ik elke dag iets leuk uit draag.

Zoals mijn outfits van Fragile want onlangs mocht ik een mooi pakket met vrolijke zwangerschapskledij van dit Belgische merk ontvangen en ik ben helemaal fan. Fragile staat voor kwaliteitsvolle zwangerschapskledij in modieuze snitjes en vrolijke kleuren en prints en laat dat nu net helemaal mijn ding zijn.

Ik koop Belgisch

Momenteel hebben we het er allemaal over : ‘koop lokaal’ , ‘ik koop Belgisch’ en steun de lokale ondernemers.

Fragile is zo een Belgisch pareltje. De stoffen en de kleuren zijn prachtig, de afwerking is top en je voelt de liefde in het product. De stuks uit de collectie kan je vrolijk mix en matchen en zo creëer je steeds opnieuw vrolijke en kleurrijke zwangerschapslooks.

Vrolijk in geel en ruitjes

Draag een vrolijk kleurtje en je mood krijgt direct een happy boost.

Deze felgele top staat leuk op dit gebreide jurkje met ruitjespatroon maar kan je ook leuk combineren op een jeans of een chino in een leuk kleurtje voor een extra zomerse look.

Pied de poule en lila

Pied de poule is helemaal trendy deze zomer en bij Fragile vind je nu enkele stuks met dit motief. De lange jurk die ik hier draag komt in een stevige, gebreide stof en combineert super met de lila gilet.

Lila is dit seizoen mijn favoriete kleurtje en de gilet draag ik constant. Deze kan je na de zwangerschap trouwens lekker doordragen en verder combineren.

Groen, groen, alles is groen

Deze jurk is echt FAVORIET. Wie me volgt op Instagram heeft al verschillende lofredes over deze jurk mogen aanhoren maar hij zit gewoon zo lekker. Echt heaven. De jurk komt in een stevige T-shirt stof, voelt zacht en geeft gewoon super fijn mee met je lichaam.

Van de kleur ben ik ook helemaal zot. Een mooi fel groen met blauwe ondertoon, super flatterend en terug zo een zomers kleurtje dat je helemaal blij maakt.

En… de kleur blijft top na een wasbeurt en strijken hoeft niet. Wassen, drogen en terug aantrekken. Alleen maar pluspunten dus 😉

Ben je zelf benieuwd geworden naar de collectie van Fragile ? Check dan zeker ook eens hun lookbook en ontdek nog meer leuke stuks, printjes en kleuren.

Ik ben alvast benieuwd wat jouw favoriete look hierboven is. Laat het me weten in de comments <3

Liefs,

Ellen

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

 1. 04/05/2020 / 10:53

  Die lange jurk vind ik echt prachtig staan met een zwangere buik!

  • helloboontje
   Auteur
   06/05/2020 / 15:19

   Dank je wel x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?