Home » VERJAARDAG VIEREN IN TIJDEN VAN LOCKDOWN

VERJAARDAG VIEREN IN TIJDEN VAN LOCKDOWN

VERJAARDAG VIEREN IN TIJDEN VAN LOCKDOWN

Een verjaardag vieren in tijden van lockdown is best gek. Vorige week was het in onze familie een echte verjaardagsweek. Van 31 maart tot 3 april was er elke dag iemand jarig met als hoogtepunt in ons gezin de verjaardag van mijn man en het was een ‘specialleke’, want hij werd 40. Een verrassingsfeestje zat er natuurlijk niet in maar dat hebben de kindjes en ik leuk proberen oplossen. Benieuwd hoe dat ging ? Lees hieronder verder.

Happy birthday !

De husband werd 40 en dat moest natuurlijk gevierd worden. Zelf zei hij op voorhand dat het gewoon voelde als een gewone dag, maar ik wou er toch voor hem iets speciaals van maken en ook de kindjes zagen dit helemaal zitten.

Knutselwerkjes en geheime filmpjes

Een week op voorhand begonnen we aan de voorbereidingen. Onze dochter is zot van knutselen dus zij begon onmiddellijk in het geheim vanalles in elkaar te steken. Samen met haar broertje had ze een toneeltje voorbereid, stiekem op de kamer en zelf had ik ook een paar ideeën uitgewerkt.

Zo vroeg ik vrienden en familie om een leuke verjaardagswens te filmen, die ik achteraf monteerde in één lange verjaardagswens voor mijn man. En natuurlijk ging ik ook op zoek naar cadeautjes.

Cadeautjes zoeken

Lang leve online shopping ! Door de lockdown zocht ik alle cadeautjes online en ik kreeg de kans om een leuk pakketje te krijgen via Hemdvoorhem om hem te verrassen. Zelf zocht ik nog een aantal cadeautjes bij enkele Belgische merken.

Het cadeau ontvangen van Hemdvoorhem was een set van 3 Calvin Klein boxershorts. De boxers kwamen in verschillende kleuren en zeg nu zelf, boxers zijn altijd een goed idee. Calvin Klein is een mooi merk en mijn man was blij met zijn nieuwe voorraad.

Calvin Klein boxershort set

Chinese tradities

Volgens de Chinese tradities dien je ook ieder jaar vanaf je 40ste verjaardag een nieuwe broek met achterzakken (!) te dragen voor ‘good fortune’. Die achterzakken heb je dan nodig om de rode envelopjes met geld in te steken. Na even af te checken met de schoonmama dat ik zeker niks fout bestelde ging ik online op zoek naar een broek. Mijn oog viel uiteindelijk op een mooie geklede broek bij CKS en ze paste hem perfect (oef).

Daarnaast bestelde ik nog een armband want voor een 40ste verjaardag vind ik het wel fijn om iets specialers te kopen en ik kocht ook chocolade bij een lokale chocolatier. Lekker veel cadeautjes dus.

Quality time

Het weer was prachtig op zijn verjaardag. Het werd een chill dagje dat startte met stiekem het huis versieren, cadeautjes openmaken, eclairs eten, veel zetelhangen, een wandeling met de kindjes, pizza en movie time. We genoten van ons dagje ‘vrij’ en we hadden ons allemaal opgekleed zoals je voor een echt feestje doet. Iedereen genoot en meer moest dat niet zijn.

Heb jij onlangs een verjaardag in lockdown gevierd ? Laat me gerust weten hoe jij het hebt aangepakt.

Liefs,

Ellen

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

 1. 13/04/2020 / 17:16

  Ik heb mijn verjaardag gevierd, ook vooral met veel lekker eten en een fietstochtje. Als die lockdown voorbij is ga ik met m’n ouders en vriendinnen wel eens een taartje eten om nog te vieren 🙂

  • helloboontje
   Auteur
   02/05/2020 / 11:46

   Groot gelijk en nog eens proficiat <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?