Home » WHEN VUITTON VISITS JAPAN

WHEN VUITTON VISITS JAPAN

WHEN VUITTON VISITS JAPAN

LVCruise2018-1220x686

My oh my, vorige week hield Louis Vuitton hun ‘Défilé Croisiére 2018’ in… jawel: JAPAN (capital letters uhuh).

Ok, je moet een paar zaken over me weten :

1. Ik ben helemaal weg van het merk Louis Vuitton. The craftmanship, de historiek van het huis. I LOVE IT. Het is een drempel die je misschien over moet, maar stap eens een LV-winkel binnen en ga eens door hun collectie. You will be amazed. Hoe prachtig alles afgewerkt is… OK I know, de prijzen zijn high level, but hey it doesn’t cost a dime to dream 😉

2. Ik ben gek op Japan. Ik ben er 2x naar toe gereisd en I ADORE IT. In mijn jeugdige, dromerige jaren, wou ik er wonen. It is just perfect to me. De natuur, de crazy atmosphere of Tokio, de mode met die mooie stoffen en snitten, de vriendelijkheid van de mensen, het zalige eten. It blew me away.

En nu, jawel, werd dus de cruise collectie in Japan voorgesteld, meer bepaald in Kyoto (uhuh been there). Louis Vuitton werkte samen met Kansai Yamamoto, een Japanse modeontwerper. Dit is voor mij dus even een freak-momentje 🙂

Hun inspiratie haalden ze uit de prachtige natuur: de sakura bloessems, patronen uit gewrongen hout, het water dat de prachtige Kinkaku-ji omringt.

KnipselHOUTWATER

Het volledige defilé dat op een adembenemende locatie plaats vond, nl. het Miho museum, vinden jullie hier.

Mijn favoriete looks uit het defilé heb ik voor jullie geselecteerd.

Het patroon in deze stof vind ik adembenemend. De goud met zwarte jacquard stof, de patronen die je doen denken aan de oude Japanse schilderijen. In love <3

De oversized jas met metalic look : love it. De jurk met sparkles en Japanse krijger (jawel krijger met LV-patroon) vind ik zalig. De mouwen vind ik persoonlijk heel mooi van de jurk. Dit betekent trouwens ook dat de glitter and sparkles die je nu deze winter overal zag nog even blijft voortduren 😉 Gooi die sparkly items dus nog niet onmiddellijk uit je kast 😛

De groene jurk in suede zou ik zo dragen. De rugdetails zijn prachtig. Volledig in fringes op de bovenrug. Het zwarte silhouette heb ik er uitgehaald omwille van de aparte stoffen en snit. Looks like a strong Japanse warrior. Heel krachtig.

De vloeiende beweging van deze gouden stoffen op de catwalk is om bij weg te dromen. De rechtse look is mijn favoriet van de volledige collectie. De kleuren zijn zo mooi ! Links vond ik de combinatie van het leder met het goud verrassend mooi. Ook de jurk op de skinny pants is top. Helaas voor de dames die niet over lange benen beschikken (like me), is dit niet de meest praktische combinatie. Zien we er opeens nog een stukje korter uit 😉

Go and check de film, droom weg bij het decor en de muziek. It is wonderful <3

Source pictures : Louis VuittonVogue.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?