Home ยป 7 NETFLIX TIPS VOOR DE VAKANTIE

7 NETFLIX TIPS VOOR DE VAKANTIE

7 NETFLIX TIPS VOOR DE VAKANTIE

Terwijl ik dit schrijf ben ik net terug van reis en ben ik nog een beetje op mijn USA wolk aan het mijmeren over onze prachtige reis. Een verslag van onze reis post ik binnenkort, maar terwijl je hier op wacht, geef ik je alvast mijn 7 Netflix tips mee voor de vakantie.

Omdat reizen met kids er voor zorgt dat je vroeg terug bent op hotel, was er dus tijd over om af en toe te Netflixen en heb ik een aantal suggesties voor je. Check mijn tips hieronder.

The Assassination of Gianni Versace

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik herinner me nog goed wanneer Versace werd vermoord. Maar wie zat nu precies achter die moord en wat is zijn verhaal. In de ‘The Assassination of Gianni Versace’ krijg je het verhaal van de moordenaar en hoe hij tot de moord op Gianni Versace komt. Veel ga ik niet vertellen maar het hoofdpersonage is redelijk verknipt qua persoon en kan manipuleren als een pro. En dat maakt het eigenlijk echt heel griezelig. Ik heb hem zelf nog niet helemaal uit maar het is best verslavend en dus eng… Ik ben zelf even gestopt om te kijken tijdens de reis. As in… iets te realistisch wanneer je zelf in de USA rondtoert ๐Ÿ™‚

Great News

Op zoek naar een luchtige serie met absurde humor ? Great News is dan echt iets voor jou. Ik ben er op overgeschakeld omwille van bovengenoemde serie ๐Ÿ™‚ en I LOVED IT. Great News vertelt het verhaal van een journaliste die bij een nieuwszender werkt (op betaal TV) en alles verandert wanneer haar moeder van 60 bij haar een stage begint te lopen. Hilarisch.

Brigitte Jones Baby

Ik ben er nog steeds niet uit of ik deze film nu al had gezien of niet. Want euh, ik vergeet nogal veel over films en mijn man grapt altijd dat ik een film best 2x na elkaar kan zien en terug verrast kan zijn. Maar ok, goed Brigitte Jones Baby gaat over Brigitte Jones en je raadt het ze krijgt een baby. Het is luchtig, het is grappig, het is een beetje sneu, het is typisch Brigitte Jones. Perfect voor een avondje lui romcommen op de zetel.

About Time

Zucht. Dat is de eerste reactie als terug aan deze film denk en op een goede manier dan. I loved this one. Het verhaal speelt zich af in Groot-Brittaniรซ en gaat over een familie waarin de mannen een geheim hebben. Ze kunnen terugreizen in de tijd. Het hoofdpersonage reist terug in de tijd om de liefde van zijn leven voor zich te winnen en… de rest laat ik je zelf bekijken. Maar ik kan je wel al zeggen… Ik liet een paar traantjes.

Swiped

Netflix prees me deze aan en ik volgde gedwee. De samenvatting vertelde dat dit over een jongen ging die een dating app ontwikkeld met de coolste gast van’t unief. Ok, I keek en daar bleef het bij. Hij was voorspelbaar, slecht geacteerd, en euh voorspelbaar. Not my cup of tea.

Bachelorette

Ik ben keihard fan van Rebel Wilson. Ik vind haar enorm grappig dus dit was voor mij echt eentje om naar uit te kijken. Bachelorette gaat over een vrijgezellenfeestje en uiteraard loopt er alles fout. Ik vond het terug perfect ‘zetelhangen-materiaal’. Luchtig, grappig en met een toffe cast.

Working Moms seizoen 2

Last but not least mijn finale Netfixtip : Workin’ Moms. Ik. Ben. Zot. van deze serie. Wat een verademing om andere ploetermoeders door het leven te zien worstelen met zichzelf, de kinderen, hun relatie, familie, job,… Ik was diep bedroefd toen ik aan de laatste aflevering zat en na die cliffhanger, kan ik niet wachten op seizoen 3.

Heb jij een serie of filmtip op Netflix die je wilt delen met me ? Laat het me weten in de comments ?

Lees ook : MIJN SOLDENTIP : DE JUMPSUIT

Photo credits : freestock.org from Pexels / Netflix / techjunkie.com /

4 Comments

 1. 02/08/2019 / 08:09

  Ik ben super benieuwd naar ‘Working moms’. Die kende ik nog niet! Ook bachelorette lijkt me super leuk! Alleen die van Bridget Jones… ik zie die dus echt niet graag acteren, niets voor mij dus ๐Ÿ™‚

  • helloboontje
   Auteur
   04/08/2019 / 15:25

   Working moms is echt grappig en ja Bridget hahaha kan ik begrijpen ๐Ÿ™‚ Groetjes.

 2. 03/08/2019 / 13:55

  Staat die Bridget Jones film op Netflix? ๐Ÿ˜ฎ Ik heb hem ooit in de cinema gezien en ik vond hem ge-wel-dig. Was de eerste en enige film waarbij bijna de hele zaal luidop moest lachen. Die over de moordenaar van Versace lijkt me wel interessant! Swiped heb ik ook gezien: worst movie ever :p

  • helloboontje
   Auteur
   04/08/2019 / 15:26

   Hahaha grappig dat je Swiped hebt gezien. Ik begrijp nog altijd niet dat ik het uitgehouden heb. But i did it ๐Ÿ™‚

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?