Home » GOUDEN KETTING MET SCHAKELS

GOUDEN KETTING MET SCHAKELS

GOUDEN KETTING MET SCHAKELS

Het is een tijdje geleden dat ik nog eens één van m’n wishlisted items deelde, maar hier is er weer eentje. Deze spookt al een hele week door m’n hoofd spookt en ik kon het niet laten om hem met je te delen. Op Instagram vond ik deze gouden ketting met schakels van Edited and I love it.

Zoals je weet hou ik van statement pieces en ik ben weg van deze ketting. Hij is klassiek, maar heeft toch een leuke twist met de schakels in verschillende vorm en grootte. Zo een gouden ketting met schakels staat perfect op een witte blouse. Maar ik zie me hem ook dragen op een lange losse jurk of voor een feestje.

Daarnaast kan ik hem perfect door dragen in de winter en is deze ketting met schakels ideaal voor tijdens de feestdagen. Ik zie mezelf deze ketting dragen voor Kerstfeestjes of Oudjaar.

Maar het blijft bij dromen want na de reis heb ik me voorgenomen het shoppen even te beperken. Het blijft dus nog even ‘wishlist material’. We can’t have it all, right ?

Heb jij momenteel iets op je wishlist staan ?

Lees ook : HOE COMBINEER JE PAARS IN JE OUTFIT ?

2 Comments

 1. 06/08/2019 / 11:42

  Oh die ketting is schitterend! Ik hou ervan. Ik draag zowieso alleen goud of goudkleurig!

  • helloboontje
   Auteur
   10/08/2019 / 15:43

   Ik draag alles. Maar momenteel meer goud. Groetjes.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?