Home » LINNEN JURK PRIMARK

LINNEN JURK PRIMARK

LINNEN JURK PRIMARK

Deze week had ik echt heimwee naar onze mooie reis in de States. Onderweg naar het werk langs die grijze autostrade, overviel het me een beetje. Dat weeïge gevoel. Heimwee dus, naar die reis met ons viertjes. Pinky swear er komt een verslag op de blog maar ondertussen deel ik graag met jou mijn favoriete linnen jurk uit Primark.

linnen jurk zomer Primark
linnen jurk zomer Primark

Voor we op reis vertrokken verwende ik mezelf met een korte shopping trip in mijn favoriete stad Gent en sprong ik vlug even Primark binnen. Niet van plan om iets te kopen, maar we kennen het allemaal, opeens hangt daar een jurk die je niet kan negeren en voor je het weet sta je in het pashokje te twijfelen. Ok, eerlijk, dat twijfelen duurde niet zo lang. Ik vond het een plaatje en vond het de ideale jurk voor mijn trip naar de States. Dit ging een killer worden in die steden met al hun Southern Charm.

We namen de foto’s lekker op ’the porch’ bij mijn vriendin haar gezin in Daniel Island bij Charleston, waar het trouwens geweldig verblijven was. De temperatuur lag rond de 30 graden en de vochtigheid ligt daar heel hoog dus jep, I had that sticky, shiny face maar gelukkig is zo een linnen jurk best fris bij zo een temperaturen.

linnen jurk zomer Primark
linnen jurk zomer Primark
linnen jurk zomer Primark

Ik draag : Primark jurk; Primark oorbellen; Torfs sandalen

De oorbellen vond ik trouwens ook die dag in Primark. Lekker flashy in fel groen maar ik vond ze er beeldig bij staan.

Ik ben benieuwd wat jij van de jurk vindt en… hoe graag je dat reisverslag wilt. Laat het me weten in de comments.

LEES OOK : GOUDEN KETTING MET SCHAKELS

6 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   23/08/2019 / 12:54

   Dank je Sandra

 1. 12/08/2019 / 21:28

  Ik heb de jurk zien hangen en vond m al erg mooi. De oorbellen zijn gaaf!

  • helloboontje
   Auteur
   23/08/2019 / 12:54

   Dank je Nancy

 2. 14/08/2019 / 08:28

  Supermooi kleedje en het staat je ook echt heel mooi!

  • helloboontje
   Auteur
   23/08/2019 / 12:54

   Dank je Irene

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?