Home » COMFORTABELE OUTFITS TIJDENS LOCKDOWN

COMFORTABELE OUTFITS TIJDENS LOCKDOWN

Comfortabele outfits tijdens lockdown dragen is zo wat de meest geziene trend in 2020. Bijna ieder merk heeft momenteel wel leuke homewear of joggings in collectie om de lockdown-dagen door te komen. Zelf kies ik nu tijdens de tweede lockdown ook meer en meer voor comfortabele stuks. Ik steek het op de koudere dagen en het meer binnen zitten, want zelf zit ik momenteel liever in een comfy jogging of legging dan een jeans.

Femme Luxe heeft een uitgebreide collectie comfortabele stuks in collectie en ik koos enkele stuks uit. Benieuwd wat ik koos om de lockdown in alle comfort door te komen ? Mijn keuze vind je hieronder.

De jogging

Perzikkleurige jogging – Femme Luxe

Deze jogging in perzik kleur vond ik super mooi toen ik hem online zag en ook in het echt vind ik hem top. Hij is zacht, redelijk dik van stof en is zalig om te dragen. Ideaal om in te chillen in de zetel, maar ik draag hem ook voor een yoga sessie thuis of waarom niet om achter je bureau te werken. Hij staat leuk met sneakers en moet je even vlug naar buiten, draag er dan een mooie wollen mantel op en een fijn gebreide trui. Zo ben je comfortabel maar ook een beetje gekleed. Bij Femme Luxe vind je hem nu in solden voor minder dan 15 euro.

De geprinte jogging

Geprinte jogging – Femme Luxe

Deze geprinte jogging vond ik er online zo cool uit zien. Hij komt in meerdere kleuren en ik koos opnieuw voor de kleur perzik. Toen hij aankwam was ik wel een beetje teleurgesteld. De stof is best dun en ik vind hem een hoog pyjama gehalte hebben. Maar gisteren bij het nakijken van mijn foto’s voelde ik toch inspiratie opborrelen om hem op een paar andere manieren te stylen. Dus binnenkort post ik hier misschien wel een aantal looks met deze broek. Hopelijk kan ik het pyjama gevoel hierdoor wegkrijgen.

Het gebreide setje

Je ziet ze overal, de matching setjes in fijngebreide stofjes. Ze komen in alle kleuren van de regenboog en ze zijn zalig om te dragen. Hier draag ik enkel de broek van het setje want ik koos namelijk voor eentje met een kort topje en… laat mijn ontzwangerend lichaam daar nu nog helemaal niet klaar voor zijn. De broek daarentegen kan ik wel al dragen en zit super fijn. Ze heeft een bootcut fit en door de rekker in de taille is hij heel leuk om te dragen.

Hij past mooi met een basic T-shirt maar hij lijkt me ook echt heel tof om te combineren met een cropped sweater of een oversized hemd en sneakers. De donkergroene kleur is ook echt helemaal mijn ding. Eén klein minpuntje misschien, hij is voor mijn 1m60 iets te lang. Ik zal dus de broek een stukje moeten inkorten. Maar eerlijk, dit heb ik standaard bij bijna elke broek.

Wat draag jij het liefst tijdens deze lockdown-dagen ?

LEES OOK : KETTINGEN IN LAAGJES

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?