Home » KLEIN GELUKSKE // VAKANTIE, LICHTJES EN BABYMASSAGE

KLEIN GELUKSKE // VAKANTIE, LICHTJES EN BABYMASSAGE

Kleine gelukskes, ik blijf er nood aan hebben om ze te zoeken. Terwijl ik zit te schrijven, ligt Isaac te slapen in ons grote bed. Hij had gisteren best een pittige dag achter de rug. ’t Was een dag vol huilen en krampjes dus ik laat hem lekker uitslapen terwijl ik mijn kleine gelukskes zoek van de voorbije weken.

Vakantie

Vorige week stond er een extra week lockdown vakantie op de agenda maar ik had mijn week te vol gepropt. Uiteindelijk werd er dus niet echt veel gedaan. Een volle agenda met 3 kindjes in huis is niet echt een match. Daarom plande ik deze week gewoon niks om een beetje in te halen en op dinsdag hield ik een luie dag. Eens een dag met geen plannen, een film kijken (Jingle Jangle op Netflix) en wat rommelen in huis, meer werd het niet. Eigenlijk moet ik dit meer doen, zo een rommeldagje. Alles gaat zo snel en Isaac groeit als een kool dus ik vind ik dat ik toch af en toe eens iets meer mag stoppen en genieten.

Op mijn rommeldag nam ik een bad, trok een schoon kleedje aan en at een stuk quiche in de zetel voor TV. Iets wat ik trouwens heel ontspannend vind, eten voor TV terwijl ik een film of serie kijk. En ja, ik weet dat dit niet gezond is, maar het deed toch wel deugd.

Lichtjes voor de zorg

Een paar weken terug ben ik zo een beetje heel toevallig in een nieuwe Facebook groep van ons dorp gerold. Daar probeer ik samen met een paar dorpsgenoten meer gemeenschapsgevoel te creëren. Ik lanceerde in de groep een oproepje om deel te nemen met #zorgvoorlicht. Door namelijk lichtjes in je tuin of aan je deur te plaatsen, geef je een teken van steun aan de zorg en aan elkaar.

Een paar dorpsgenoten stuurden hun foto van hun lichtjes en dat vond ik zo leuk. Natuurlijk installeerden we zelf ook onze lichtjes vorig weekend. Zaterdag was super mooi weer in de voormiddag en plaatste de husband de lampjes aan de boomhut. Terwijl de kindjes rondcrossten in de tuin en rechtstreeks peren plukten (en aten) van de boom, zat ik met Isaac in de wieg op het terras. Een ontspannend momentje.

Op zondag was het weer iets minder en bakte ik met Alec brownie en dronken we warme drankjes. De kinderen gingen voor chocolademelk en wij gingen voor toffee nut lattee, iedereen met mini-marshmallows natuurlijk.

Cadeautjes

Af en toe krijgen we wel eens een verwennerij door mijn blog en vorige week kregen de kindjes een tof pakket toegestuurd van Pomme Pidou. Ik kende dit merk nog niet maar het is dus een merk van keramieken beeldjes in heel felle kleurtjes. Voor mezelf ga ik vlug kiezen voor zachte en natuurlijke materialen en kleuren in ons interieur maar de kindjes die waren er natuurlijk zot van. De doos werd geplunderd, de beeldjes verdeeld en een paar stuks pasten eigenlijk super leuk in onze keuken, waar ik wel wat meer kleur durf te gebruiken.

Tijdens de vakantie kreeg ik nog een verrassingspakje voor de deur van een lieve en heel creatieve oud-collega. Ze kan super mooi haken en maakte een ratje met muts (!) voor Isaac en een wolkje. Er zaten ook nog toffe body’s en tetra spullen bij, wat natuurlijk altijd handig is.

Bloghoek en babymassage

Mijn bloghoek ligt nu een beetje stil, maar begin vorige week begon het er al meer op te lijken. Ik had alle boeken in de kast gekregen en gesorteerd op kleur (wie The Home Edit op Netflix zag, begrijpt dit 🙂 ). Ik kreeg ook mijn karretje naar boven waar ik mijn blogspullen in bewaar. De husband lacht me altijd uit en vraagt iedere keer van wie ik het haar ga knippen als hij me met dit karretje ziet. Maar mij maakt het blij 🙂 want ik vind het mooi en super praktisch.

Tijdens de vakantie stond er ook babymassage op de agenda via de CM. Normaal moet je hier natuurlijk voor op locatie gaan, maar lockdown heeft zo zijn voordelen en dus verliep dit nu gewoon online. Dat de wifi niet werkte in de slaapkamer en ik 1 minuut voor start nog naar beneden moest vluchten, de verkeerde app gebruikte en twee keer onder geplast ben door Isaac, maakte het niet minder leuk. Ik vond het zalig om hem eens te masseren. Isaac brabbelde er op los en was super content en dat was gewoon terug… een klein gelukske.

Wat was jouw klein gelukske deze week ?

LEES OOK : KLEIN GELUKSKE // HALLOWEEN, WANDELEN EN DE BEAMER

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?